Login

Caps Lock On

Nike Air Force 1 Low Goedkoop

Lid sinds 25 jul 2020
|
Startgewicht: -1 Kg
|
Streefgewicht: -4 Kg
|

 

'Purple Stardust' is niet de enige colorway die volgende maand in NikeLabs uitvoering van de Nike Air Force 1 Low Dames komt: meedoen aan de kicks is een 'Citron'-editie van de klassieker uit de vroege jaren 80. Zoals gewoonlijk hebben de kicks een monochromatisch bovenwerk, in dit geval een geel bovenwerk van premium leer met bijpassende veters, voering en een merkloze reflecterende hiel. Contrasterende witte vossen voegen zich ook bij het uiterlijk, terwijl een doorschijnende rubberen buitenzool het pakket compleet maakt. 

Deze maand hebben we gezien dat de Nike Air Force 1 Low Heren respect betuigt aan Miami, terwijl ze ook patriottisch worden. Nu december ten einde loopt, zet het merk Swoosh hun AF1 Low hot streak voort met de nieuwste druppel die misschien inspiratie krijgt van een collega MLB-team in New York? Zou deze Midnight Navy en White colorway de perfecte match zijn voor die Bronx Bomber-fan in je leven? We laten u de rechter zijn. 

Alle sterren, geen strepen. De nieuwste Nike Air Force 1 Low Sale is terug in een interessante Amerikaanse inspiratie voor half december in een look die beter bij de maand juli past dan midden in de winter. Gebruikmakend van de Loyal Blue-tint raakt een monochroom effect het boterachtige leer en de klassieke buitenzool, terwijl witte biezen wat klasse toevoegen. Het opmerkelijke kenmerk hier is te vinden op de tong, aangezien het model de gebruikelijke Nike Air-branding overslaat voor een uniek wit sterrenlogo. 

Hoewel Miami veel sneakerliefde van Nike heeft gekregen dankzij LeBron's tijd in de stad, richtte die liefde zich zelden op de Nike Air Force 1 Low Goedkoop. Het doet dit keer wel voor het Nike Air Force 1 LV8 QS-paar dat hier wordt getoond, een Miami exclusief volgens sneakerboetiek Sole Fly. De schoen vermijdt gelukkig grotendeels de "South Beach" -kleuren en gebruikt in plaats daarvan een crèmekleurige canvas bovenkant met slechts een beetje roze voor de accenten.
_________________
N95 masks sale