Login

Caps Lock On

New Balance Classics Kopen

Lid sinds 21 nov 2019De New Balance Classics Dames Made in US 'Auteurscollectie' bevat blijkbaar enkele meer specifieke toelichtingen op bepaalde werken dan aanvankelijk werd onthuld. 
Deze New Balance Classics Prijs heeft bijvoorbeeld een The Catcher in the Rye-thema, zoals onthuld door de binnenzool met een kleurenschema en lettertype dat vergelijkbaar is met dat in de eerste editie, de cover van E. Michael Mitchell van dat klassieke JD Salinger-boek. We kunnen alleen maar hopen dat wanneer de andere paren van de set in retailers beginnen te rollen, dit soort verborgen details beter zullen worden onthuld.

Het lijkt erop dat de voeten van Kanye West een constante bron van intriges zijn met sneakerheads. Eerst was het de Nike Air Yeezy en daarna zijn samenwerking met Louis Vuitton. Nu is Mr. West gespot op de modeweek van Londen in een nieuw paar mysterieuze New Balance Classics Heren. Het is bevestigd dat de kicks eigenlijk een New Balance 997.5-samenwerking zijn met de high-end Japanse retailer, United Arrows. De schoen heeft een mooi lichtgrijs bovenwerk met hints van roze en paars en een aantal stijlvolle materialen en texturen op de tong en rond de enkel.

Met zoveel verbazingwekkende kleuren die al zijn geproduceerd met de 998, is het moeilijk te geloven dat New Balance Classics Sale er nog maar één heeft bedacht. Maar dat deden ze, met deze indrukwekkende nieuwe "Emerald" colorway om je winter op te frissen. De strakke look voor de klassieke hardloper die het favoriete silhouet is geworden voor veel retro NB-fans, heeft een smaragdgroen suède bovenwerk met minty mesh-panelen, witte accenten en een vleugje crème op de TPU-hielkap. Natuurlijk is het ook gebouwd met de Made in USA-kwaliteit die u van de 998 verwacht.

Uit de "Sound and Stage" -collectie van New Balance geïnspireerd door de DJ- en clubmuziekscene komt deze New Balance Classics Kopen. Gekleed in zwart, krijgt het klassieke hardloopsilhouet een look die specifiek is geïnspireerd op microfoons met een donker suède en lederen bovenkant geaccentueerd met grijs . Of je nu naar de club gaat of niet, deze Elite Edition 1600 zorgt voor een comfortabele en stijlvolle sneaker voor dagelijks gebruik en is nu te vinden bij de fijnere New Balance-winkels over de hele wereld.