Login

Caps Lock On

New Balance 990 Rebajas

Lid sinds 17 sep 2021

Image

We hebben een nieuwe colorway van de New Balance 990 Mujer om je vandaag te laten zien en deze krijgt een zachte uitstraling omdat de sneaker is overspoeld met een lichte roze tint, waardoor hij ideaal is voor het huidige lenteseizoen. Bekijk deze New Balance eens New Balance 990 Baratas zien we dat de schoen is gemaakt van een bovenwerk van roze mesh met overal suède overlays om het die klassieke hardloper-look te geven. Contrasterend wit wordt vervolgens op de "N" -branding op de zijpanelen, tussenzool en binnenvoering geplaatst. Een Made In USA-tag in grijs en wit is op de tong geplaatst om het geheel af te maken.

New Balance verspilt geen tijd met het uitbrengen van meer kleurstellingen van de New Balance 990 Hombre. Vervolgens de New Balance 990V4 North Sea. Dit paar is gekleed in een bovenwerk van suède en mesh in een North Sea (Teal) afwerking. De tonale look van het bovenwerk wordt gecontrasteerd door de 3M-accenten op de hiel, tong en 'N'-branding op de zijpanelen.

De New Balance 990 Rebajas is gekleed in een gebroken wit suède van varkensleer dat contrasteert met de hits van Metallic Gold op het slangenleer 'N'-logo, het tonglipje en de hielkap. Hieronder vind je een witte tussenzool en een rubberen buitenzool om de luxe look en feel van de schoen verder te versterken.