Login

Caps Lock On

New Balance 574 Goedkoop

Lid sinds 17 sep 2021

Image

De New Balance 574 Dames komt in een Pastel Pack om je vroeg op de lente voor te bereiden. Met vijf verschillende kleurrijke versies, is het silhouet gekleed in paarse, blauwe, roze, witte en groene tinten. Ze zijn allemaal gemaakt van een mix van vintage suède en mesh door het hele bovenwerk, terwijl contrasterende witte 'N'-logo's aan de zijkant te zien zijn, naast het hiellipje en de tussenzool. Grijze accenten langs de hiel en buitenzool maken de ontwerpen helemaal af.

Voor iedereen die leeft volgens het gezegde "Echte mannen dragen roze", hier is een sneaker die je aan je rotatie kunt toevoegen, waardoor je over dat leven kunt gaan. New Balance heeft zojuist een nieuwe colorway van hun populaire 574-silhouet uitgebracht. We geven je een gedetailleerde kijk op de schoen hierboven. Deze New Balance 574 Heren heeft een ademend roze mesh op het bovenwerk met suède overlays voor een strakke look. Grijze en witte accenten zijn vervolgens toegevoegd aan de branding, enkel, tussenzool en buitenzool om de zaken af ​​te ronden.

De New Balance 574 Sale is een updater en gemoderniseerde versie van de iconische New Balance 574 Goedkoop. Het ontwerp omvat een bovenwerk van synthetisch materiaal en mesh en een halfhoge bootieconstructie. De kenmerkende Fresh Foam-demping van New Balance zorgt ervoor dat de esthetiek van de schoen overeenkomt met het comfort. Functies op de schoen zijn onder meer de gelaste "N" -branding van de schoen, het tonale bovenwerk in mint of bordeaux en witte rubberen zolen.