Login

Caps Lock On

Mezelf even voorstellen...

Lid sinds 01 jun 2017
|
Startgewicht: 77 Kg
|
Streefgewicht: 63 Kg

 

Hallo iedereen,

Ik ben Januari Girl en ben 34 jaar oud. Graag zou ik mits hulp van lotgenoten mijn overtollige kilo's willen kwijt geraken. Voor ik met mijn partner samen was had ik een mooi slank figuur. Ik woog toen rond de 63 kg. Dat was voor 2008. Nadien ben ik meer en meer beginnen wegen waardoor ik nu met een overgewicht zit, en ik 77 of soms zelfs 78kg weeg. Ik moet wel vertellen dat ik van 2010 tot 2014 hormonen heb genomen omdat we problemen hadden om zwanger te geraken. Daardoor ben ik ook veel bijgekomen. Maar toen ik inmiddels zwanger was heb ik 9 maanden moeten overgeven waardoor ik dan weer na mijn zwangerschap 14kg kwijt was. Die zijn er helaas weer allemaal terug bij.

Ik denk soms dat ik met een eetverslaving zit. Hoewel ik wil afvallen en vermageren, kan ik het eten niet laten. Ik werk in een rusthuis. En dan is het dan ook heel verleidelijk wanneer onze bewoners eten, dat wij automatisch ook een bordje mee opscheppen voor ons. Maar dat is het niet alleen, soms kan ik eten en blijven eten. Hoewel ik geen honger heb, maar ik heb dan echt in alles goesting. Het begint bv. met een boterham met een stukje charcuterie, maar dan heb ik weer zin om iets zoet, dus ofwel neem ik nog een boterham met choco, ofwel begin ik te snoepen. Dan heb ik weer zin in iets anders. Zo is dit op mijn werk ook vaak, ik zie eten, en ik wil eten. Iedere keer denk ik, en nu ga ik er op letten, tot ik het eten dan weer voor mijn neus zie verschijnen.

Mijn partner ziet mij enorm graag, maar ik zie soms hoe hij naar mij kijkt, als je mijn "zwembandjes" soms te hard ziet in wat ik van kledij aan doe. En hoewel dit mij enorm kwetst, en ik echt wel terug mijn figuur van vroeger wil, lukt het mij toch niet om van het eten af te blijven. Ik weet soms echt niet wat ik hier nog aan kan doen.

Dus bij deze hoop ik echt dat ik de steun van andere krijg om samen met mij mijn eetbuien onder controle te krijgen.

Dit was zo ongeveer mijn verhaal. sad