Login

Caps Lock On

Mags stelt zich voor!

Lid sinds 27 dec 2015
|
Startgewicht: 80 Kg
|
Streefgewicht: 70 Kg

Hoi allemaal!

Ik ben Mags, 30 jaar oud, en na mijn twee zwangerschappen weeg ik nu 80 kilo. Omdat dit een tikkeltje te veel is qua BMI (ik ben 1.78m) en ook voor het mooie naar mijn mening, ga ik proberen er in 2016 10 kilo af te krijgen door regelmatig te sporten en verstandig te eten.

10 kilo in een jaar klinkt misschien niet als heel veel als ik sommige verhalen hier lees, maar omdat ik nog borstvoeding geef wil ik het heel rustig aanpakken, en bovendien hoop ik zo een gezond eet en beweegpatroon te kweken. Zodat ik niet terugval in oude gewoontes als ik eenmaal goed op gang ben zeg maar.

Tot nu was ik een vreselijke snoepkont, sinds de geboorte van de jongste had ik ook ineens de gewoonte om twee keer op een avond te avondeten. Dan kwam er rond 21 uur nog patatjes, pizza, of de restjes van de avondmaaltijd en die peuzelde ik dan lekker op voor de tv. Nu gaat het roer om, ik ga weer hardlopen, 3 maaltijden per dag, veel water drinken, en tussendoor fruit eten of een keer een extra boterham als ik echt trek heb. En dus niet een zak drop, chips, een paar koekjes en koffie met slagroom Wink

Ik heb ook een kilostrijd aangemaakt maar weet niet zo goed hoe dat werkt. Als er andere clubjes zijn waarbij ik me zou kunnen aansluiten om gemotiveerd te blijven, dan hoor ik het graag!

Veel groetjes,

Mags

Lid sinds 14 jul 2015
|
Startgewicht: 147 Kg
|
Streefgewicht: 99 Kg