Login

Caps Lock On

Koop Air Jordan Zoom 92

Lid sinds 09 aug 2021

De colorway is een energieke mix van wit, licht neon, paars en levendig roze, met een aangepaste schoenendoos die past bij het opwindende karakter van de Mavericks-sterrengame. Air Jordan Zoom 35 Heren/Dames Gezien het scherpe oog van Jordan Brand voor het vertellen van verhalen door middel van colorway-concepten, is er waarschijnlijk een achtergrondverhaal voor deze compositie van kleuren. Met de kenmerkende schoen van Zion Williamson, de Jordan Zion 1, officieel onthuld en wachtend op een release, is het nieuwe tijdperk van Jordan-atleten officieel begonnen.

Net als bij de eerder genoemde Air Jordan Zoom 92 Schoenen -klassieker (en de iconische 'Scarface'-filmposter waaraan het doet denken), wordt een groot deel van de lage mediale kant van de Jordan 35 ingehaald door 'Black'; mesh zijwanden aan de zijkant volgen het voorbeeld, maar hun omgeving van synthetisch leer heeft een sterk "wit" contrast dat een gespleten combinatie creëert. Onder de voet werken de Eclipse Plate 2.0 en bijbehorende tussenzooldemping samen met de buitenzool met voornamelijk visgraatpatroon om het Chicago Bulls-vriendelijke kleurenpalet naar de onderste helft van de schoen te brengen

Doorschijnende witte overlays en mesh-afbeeldingen lagen bovenop sommige van deze panelen, waardoor een verscheidenheid aan texturen aan de mix werd toegevoegd. Air Jordan 35 Online Bestellen Blauw geïntroduceerd door de hiel-branding, Air-eenheid en onder de voet om het levendige kleurenpalet te versterken. Om deze levendige tinten in balans te brengen, zijn zwarte accenten aangebracht op de tong, hiel en tussenzool.

Een overvloed aan materialen over het bovenwerk levert prestatievoordelen op het gebied van ademend vermogen en duurzaamheid, terwijl het tegelijkertijd een overwegend "yin-en-yang" flair biedt. Koop Air Jordan Zoom 92 Minutieuze details op de veterbeschermers introduceren rijk scharlaken in de mix, terwijl de Jumpman-branding van de geheel "zwarte" tong zich overgeeft aan een opvallend, glinsterend zilver.

De Air Jordan 35 Kopen Online heeft niet zoveel tijd in de schijnwerpers gestaan ​​als zijn grotere tegenhanger, die tijdens het NBA All-Star Event in 2021 in een assortiment van kleuren verscheen, maar hij is naar voren gekomen in een handvol boeiende arrangementen. Voor zijn nieuwste voorstel heeft de basketbal-ready sneaker zich overgegeven aan een beproefde "Wit/Zwart/University Red" colorway, toegepast vergelijkbaar met hoe hij verscheen op de Nike Air Force 1 "Scarface" uit 2006.

www.j6retros.com