Login

Caps Lock On

Intermittent Fasting (eigen vorm!)

Lid sinds 21 mrt 2019
|
Startgewicht: 100 Kg
|
Streefgewicht: 75 Kg

Beste allemaal,

Na al 10 tallen verschillende pogingen te hebben ondernomen om af te vallen (blijvend!!) maar helaas allemaal zonder resultaat, heb ik nu dan EINDELIJK een vorm gevonden die mij WEL BLIJVEND is en volledig bij mij past.

De ideale methode voor mij is een vorm van Intermittent Fasting! Het is een vorm waarbij je een gedeelte van de dag vast (geen koolhydraten eet). In het begin was ik er erg sceptisch over... een groot gedeelte van de dag niet eten. Maar nu ik het heb ervaren, wil ik niet meer zonder!

Het idee is als volgt...
In de ochtend laat je je ontbijt staan, je ontbijt dus niet! Je mag vanaf 12.00 uur pas lunchen. Hierbij neem ik normaliter 4 bruine boterhammen met vleeswaren (ham, kaasgrilworst of kaas, enz.) Dus ook gewoon de wat vettere dingen. Ik gebruik altijd volle roomboter.

Tussendoor mag je 1 of 2 stuks fruit, naar behoefte.

Als avondeten neem ik gewoon een groot bord aardappels, groete en een stuk vlees.

Daarna eet ik de hele avond niets meer tot de volgende middag. Dit is dus ongeveer 17 uur niet eten. Ik weet het, het klinkt bizar, maar het werkt ECHT! en ZONDER HONGER!

De eerste dagen is het even afzien. Je lichaam is het niet gewend en dat merk je.. ik heb hierover gelezen en het zou na een aantal dagen wegtrekken. En dat deed het ook! Ik ben er erg gelukkig mee.

Ik ben zelf op 7 januari begonnen met 99.7 kilo. Vandaag ben ik 88,5 kilo. Gemiddeld 1 kilo per week.

Ik wil expliciet benadrukken dat ik dit op geheel eigen invulling en initiatief heb gedaan. Ik geef daarom ook geen garanties op succes, voor mij werkt het in ieder geval super.

Mocht je vragen hebben stel ze gerust. Ik zal proberen ze te beantwoorden.

Groet,
Paul

Lid sinds 09 okt 2019
|
Startgewicht: 71 Kg
|
Streefgewicht: 60 Kg