Login

Caps Lock On

ik zoek een paar leuke lieve afvalmaatjes

Lid sinds 11 feb 2019
|
Startgewicht: 60 Kg
|
Streefgewicht: 54 Kg

Hallo lieve mensen

Gisteren de knop omgezet. Afgelopen drie maanden waren vreselijk voor mij. Heel veel stress en verdriet gehad en niet in de laatste plaats door mijn kinderwens die wellicht nooit meer in vervulling zal gaan nu ik de veertig gepasseerd ben.

Ik ben iemand die best af en toe een patatje kon eten of chocola maar ook iemand die erg veel waarde hechtte aan gezond en goed eten en dat is de afgelopen maanden echt helemaal mis gegaan. Overmand door stress en verdriet ben ik maar blijven eten eten eten en eten. Vooral heel veel kaas en chocola ik hield niet meer op.

Vanmorgen wees de weegschaal 60.4 kg aan. Ik ben 1.70. Ja het is niet het einde van de wereld, maar ik voel me niet meer gelukkig, niet meer mezelf en pas mijn kleren niet meer. 

Ik wil dolgraag terug naar 54-55 kilo waar ik me altijd happy in heb gevoeld en ook zeker niet mezelf voor hoefde uit te hongeren.

Ik zoek een paar leuke mensen die het leuk vinden om samen met mij gemotiveerd te zijn en elkaar het liefst dagelijks op te peppen met leuke berichtjes en met elkaar mee te leven. Hoeft zeker niet zo te zijn dat we hetzelfde gewicht hebben maar wel dezelfde motivatie!

Ik ben zelf echt wel trouw wat betreft contact houden en meeleven.

Al hou ik er maar een lief maatje aan over dan ben ik al blij!!!

Liefs Annepanne