Ik ben vragende partij voor tips & tricks om af te slanken

afbeelding van Djeemz
Lid sinds 22 aug 2017
|
Startgewicht: 125Kg
|
Streefgewicht: 90Kg

Hoi allemaal ,

Ik stelde ook al enkele vragen in 'stel je even voor' maar misschien hier iets meer op zijn plaats.

Mijn huidig gewicht bedraagt 116kg en ik meet 180cm.

Mijn streefgewicht is 90kg. Dus bijna 30 kg afvallen voor de boeg. Mijn overgewicht zit hem eigenlijk enkel op mijn buik. typisch mannelijk dus... Ik had me voorgenomen om als ontbijt en middagmaal een proteïne shake te gebruiken en voor het avondmaal dan gezonde voeding te hanteren waarbij vetten en suikers vermeden worden. Ik wil dit dan ook combineren met dagelijks (opbouwend) een rondje te gaan lopen en uiteraard 1.5 liter water/dag te drinken. Denken jullie dat dit gezond is ?Haalbaar is voor mij hoewel ik nog nooit een dieet gevolgd heb? Graag frietjes en Mc do eet? graag uit eten ga... Ik weet dat ik dingen zal moeten laten en stimulans is dat mijn partner mee doet daar zij ook wil afvallen. We zoeken gewoon de beste manier om af te vallen dit wel individueel omdat onze gedachten het woord dieet ander bekijken...

Graag hoor ik jullie adviesen, opmerkingen , stimulans, do's en dont's, tips & tricks of eventueel andere oplossingen om snel af te vallen.Over een termijn om af te vallen heb ik nog niet echt nagedacht maar wil uiteraard zo snel mogelijk op mijn doel geraken. Dit wel op een gezonde manier. De proteïne shakes wil ik een tweetal weken volhouden maar dan komt de vraag wat hierna??

Ik zou zeggen tell me you're stories.
Alvast bedankt voor jullie reacties.

 

Grts DjeemzLaatste reacties

afbeelding van NELLEKE
De voorbije week een stevige maag- darminfectie dus -2kg, maar op die manier is...
Zegt: NELLEKE
afbeelding van katie449
na een paar maanden van onbeheerst eten, weer eens een paar kilo erbij. tegen...
Zegt: katie449
afbeelding van Ank
Ik vind het vooral in de avond zo moeilijk! Dan ga ik maar naar bed, want...
Zegt: Ank
afbeelding van Janneke2017
Poeh, nú al ontzettende cravings. Niet eens heel veel honger, want heb net een...
Zegt: Janneke2017

Gewichtsgrafiek

gewichtsgrafiekWil je afvallen dan moet je volhouden! Een grafiek over je eigen gewicht kan zeer stimulerend werken om je doel te bereiken. Met de grafiek als stimulans zal het afvallen makkelijker vol te houden zijn. Registreer je nu gratis, om je eigen grafiek te maken.

Samen afvallen is leuker

Afvallen is moeilijk maar samen met anderen is het vaak een stuk makkelijker. Wil je weten wie er nog meer de strijd met de kilo's zijn aangegaan? Kijk dan in ons forum of regsitreer jezelf gratis om mee te praten.