Login

Caps Lock On

hoeveel punten mag ik

C
Lid sinds 06 jun 2011
|
Streefgewicht: 0 Kg

Hallo,

Ik heb in het verleden alles aangeschaft van de ww. maar helaas door verhuizing niets meer. Ik werk nu met de online puntenlijst en deze site, maar ik vraag me af, of ik mijn punten aantal goed geteld heb.

Ik kan me nl. herhinneren dat ik toen 22 punten mocht per dag, en zoals ik nu reken kom ik op 19. Zou zomaar kunnen, want dat lukt ook wel, maar waar kan ik dat het beste checken.

Volgende vraag, om je aan te sluiten bij een ww. club in je woonomgeving, kan dat zomaar of moet ik dan toch weer alles aanschaffen ?

Lid sinds 06 jun 2011
|
Streefgewicht: 0 Kg

nou heb dus ff tussendoor gewogen, en het valt me tegen, ik weet uit het verleden, dat je juist bij de start veel afvalt, 2 tot 3 kilo wel. Ook door het vocht afdrijven. Op 6 dagen nu nog geen kilo afgevallen 8-9 ons. :oops:

Baal ik dus van. Ik eet geen onverstandige dingen meer.
Start de dag met een bordje havermoutpap (vers).
tussendoor fruit
4 sneetjes brood met mager beleg (nu dus nog maar 2 sneetjes).
2 liter water
2 koppen koffie
warme gezonde maaltijd zonder vet.
Yoghurt
en geen alcohol

schiet mij maar lek ! :oops:

Heb begin van de week gemaild naar ww. of ik me kan aansluiten bij een clubje in onze regio, met helaas geen reactie terug.

Ik volg idd. het oude ww. systeem, maar dat werkte vroeger, dus zou nu ook moeten werken. Of wellicht de leeftijd (nu 46) waardoor het langzamer gaat ?

Tips welkom !

Lid sinds 06 jun 2011
|
Streefgewicht: 0 Kg

oke dank je voor de reactie, is idd oude systeem, maar de online puntenlijst is ook volgens oude formule, zou dus goed moeten zijn

Lid sinds 07 jan 2010
|
Streefgewicht: 0 Kg

je hebt het nu denk ik over het oude systeem van de flexipoints.

Bij het nieuwe propointssysteem mag je 29 punten per dag maar dat moet wel uitgerekend worden via de propointstelling.