Login

Caps Lock On

Het 40 punten dieet

Lid sinds 18 feb 2015
|
Startgewicht: 107 Kg
|
Streefgewicht: 87 Kg
|
Dieet : 40 Punten Dieet

Hallo allemaal,

ik heb me hier vandaag op de site ingeschreven met de bedoeling om mensen tegen te komen die hetzelfde dieet volgen als ik of dit willen doen.

Voor ik hier mee begon heb ik me eerst goed ingelicht over het wat en hoe van dit dieet. Ik kan enkel zeggen het 40 punten dieet is niet echt een dieet maar een manier om ons bewust te maken met welke voeding en de hoeveelheid we elke dag in ons lichaam droppen.

40 punten staat gelijk aan 1000 kcal die zowel voor vrouw als man te weinig zijn om een normaal leven te kunnen leiden. Het is zelfs gevaarlijk dat hierdoor je lichaam in veilige modus gaat of beter gekend als hongerstaking , waardoor je niks meer verbruikt en enkel maar opslaat.

voor een vrouw is het veel beter en gezonder om tussen de 1200-1400 kcal te blijven en voor mannen 1400-1600 kcal, dit zijn waarden die vol te houden zijn en je toch gelijdelijk zal afvallen. Geen 10 kg op een maand dus.

mensen die intresse hebben om samen hierover te spreken en tips uit te wisselen, ik hoor jullie graag terug.

heb zelfs een kilostrijd geactiveerd. Ik sta nu op 109 kg en ga naar 80 kg tegen het einde van het jaar.

Mijn bedoeling is om de ervaring die ik zal opdoen over deze etenswijze met jullie te delen en ook eventueel tips van jullie te ontvangen.

Mijn motivatie is nog nooit zo groot geweest en slagen zal ik , tijd zal het me duidelijk maken.

2 jaar geleden ben ik eerst gestopt met roken waardoor ik een goeie 15 kilo ben aangekomen, nu 2 jaar verder kan ik zeggen " ik ben er vanaf en zal nooit nog roken" tijdens dit proces had ik meer zin in eten dan normaal, dat ga ik nu in orde brengen.

ik hoop jullie ook gemotiveerd te hebben en samen ons doel te bereiken,

ik hoor jullie graag terug,

nog een fijne avond,

grts Chris

Lid sinds 18 feb 2015
|
Startgewicht: 107 Kg
|
Streefgewicht: 87 Kg

Lid sinds 18 feb 2015
|
Startgewicht: 107 Kg
|
Streefgewicht: 87 Kg