Login

Caps Lock On

help ik wil afvallen

Lid sinds 08 jan 2017
|
Startgewicht: 104 Kg
|
Streefgewicht: 75 Kg
|
Dieet : Eiwitdieet

Hallo allemaal,

Ik ben in juni ongeveer begonnen met afvallen (vanaf juni loop ik bij een dietist). Ik ben toen begonnen aan een eiwit dieet. Met heeele kleine stapjes viel ik wat af. In de zomervakantie iets meer gesmokkelt door af en toe een ijsje te namen voor de afkoeling, maar door het vele bewegen verder wel op gewicht gebleven.

Halverwege november was het pas zover dat ik 10 kilo kwijt. Ik houd me goed aan m'n dieet en sport 3 à 4 keer per week (ong. 1,5 uur). Het duurde erg lang, maar vooruit het was eindelijk 10 kilos, maar inmiddels is het januari en het is nog steeds maar 10 kilo in totaal. Met kerst was ik wel een kilo aangekomen, maar die is er gelukkig al wel weer af. 

Zoals jullie misschien begrijpen word ik hier heel moedeloos van. Hebben jullie ideeën wat er mis zou kunnen gaan? Mijn diëtist weet ook niet wat er is en zegt dat ze dit nog nooit heeft meegemaakt. Ik ben ondertussen ook naar de dokter geweest. Daar is wel aangetoond dat mijn schildklier iets trager werkt, maar dat het lichaam het wel compenseert. Dokter wist/gaf ook geen andere opties. Daarnaast krijg ik altijd te horen, 'ooh maar je sport wel veel, dus spieren zijn ook zwaar en die nemen waarschijnlijk ook toe.' Helaas is mijn spiermassa ongeveer gelijk aan toen ik begon met afvallen, afentoe slechts een schommeling.

Het is nu 2017, dus nieuwe ronde nieuwe kansen, dus hoop dat ik eindelijk meer kan afvallen!! En ik hoop dat iemand me de gouden tip kan geven.

Anoniem - geen lid

Anoniem - geen lid

Hoi allemaal, normaal gesproken plaats ik nooit wat op forums, maar dit moest ik toch echt met jullie delen. Al een hele tijd wilde ik wat slanker worden. In eerste instantie was ik rigoureus te werk gegaan. Weinig tot niks eten, maar dit hield ik niet vol. Toen met shakes gestart maar dit was ook niet gemakkelijk vol te houden. Daarna een tijdje het dieten achterwege gelaten. Maar daar kwam ik natuurlijk ook niet verder mee. Het bleef mij dwarszitten, ik zou hoe dan ook afslanken.

Op internet zag ik iets voorbij komen, het heette de Momentumkuur. Dit wekte direct mijn aandacht. Ik las de ervaringen over deze afslankkuur en hier werd ik ontzettend enthousiast van. De positieve ervaringen over de Momentumkuur motiveerden mij om deze afslankkuur zelf ook te gaan volgen.

Ik bestelde het Momentumkuur pakket en had deze snel in huis. Yes, ik kon eindelijk beginnen, het afslanken zou nu echt gaan lukken.

Een Momentum gecertificeerde afslankcoach kon ik vragen om tips en deze coach kon mijn vragen rondom de afslankkuur beantwoorden. Ik kreeg bij vragen snel antwoorden terug, dit was heel fijn want op die manier kon ik met een gerust hart verder gaan met afslanken. Ik wist dat wat ik deed goed was. Het was erg fijn om die bevestiging te krijgen van de afslankcoach.

Ik kreeg een handleiding bij het Momentumkuur pakket geleverd, hierin stond veel informatie, wat overigens duidelijk beschreven was. Ook stonden er recepten in en stond er overzichtelijk beschreven hoe een maaltijd gemaakt kon worden. Ik ben geen keukenprinses, maar mij lukte het om de maaltijden te maken. Als het mij lukt, lukt het iedereen, haha.

Ik startte met de eerste fase, de dieetfase. In deze fase moest ik op de eerste dag beginnen met de Carnitrin ampullen. Op de derde dag begon het daadwerkelijke dieet qua voeding en Multi Vita supplementen.

De tweede fase is de stabiliteitsfase waarop je nog wat kilo’s afslankt. Capsules Carnitrin en daarbij het voedingsdieet horen bij deze fase. Dankzij veel keuzemogelijkheden qua voeding kon ik kiezen uit vele soorten. Zo kon ik elke dag weer lekkere en gezonde maaltijden bereiden die pasten bij de afslankkuur.

Tijdens de derde fase rond je de afslankkuur geleidelijk af. In deze fase leerde ik hoe ik het vernieuwde voedingspatroon aan mijzelf kon toeëigenen. Dat was niet zo moeilijk, de maaltijden waren zo lekker dat ik al snel mijn draai had gevonden in het nieuwe eetpatroon.

Ik wilde graag wat kilo’s afslanken en dat is zeker gelukt met deze afslankkuur, zelfs nog 2 kilo extra. In totaal ben ik bijna 10 kilo afgevallen. Wat een bevrijding. Zo voelt het.

De Momentumkuur is mij niet zwaar gevallen, sterker nog, ik raad deze afslankkuur aan iedereen aan, aan vrouwen, maar zeker ook aan mannen. Een effectieve afslankkuur is het. Je kunt er op vertrouwen dat het goed zit. Wanneer je hulp nodig hebt krijg je deze van de afslankcoach en dat is ontzettend fijn. Je weet dat je verantwoord bezig bent en tijdens de afslankkuur heb ik mij niet moe gevoelt. Het energiepeil bleef gelijk en dit was handig want ik moest ook gewoon werken.

Succes allen die de Momentumkuur gaan volgen. Goede keuze!

Groetjes Julia, 32 jaar.

Anoniem - geen lid

Lieve mensen,

 

Wanneer jullie op een gezonde en natuurlijke wijze af willen vallen raad ik jullie de producten van Zen Bodi aan.

Voor de producten van Zen Bodi kunnen jullie terecht op:

www.beanaturalbeauty.jeunesseglobal.com

Vele hebben hier geweldige resultaten mee behaald, google maar eens Wink

 

Heel veel succes! Jullie kunnen het Smile Groetjes!

Lid sinds 13 dec 2015
|
Startgewicht: 115 Kg
|
Streefgewicht: 71 Kg

Zijn jullie nog bezig of is het weer gedaan?

Anoniem - geen lid

Ik wil ook afvallen.

Lid sinds 06 jan 2017
|
Startgewicht: 98 Kg
|
Streefgewicht: 85 Kg

Hoi Emmalee, Jouw probleem blijft me bezighouden. Weet je "meer bewegen" betekent niet "meer bewegen dan toen je nog niet zoveel bewoog" maar eigenlijk betekent het bij wijze van spreken "meer bewegen dan gisteren" Ik heb een tijdje gesport bij Basi Fit. Op de schema's daar staat dat je na een maand wat anders moet doen, omdat je spieren aan de oefeningen gewend zijn. Toen ik in de jaren "80 van de vorige eeuw ook aan hardlopen deed viel in uiteindelijk af tot 70 kg. Ik ben 1.92m lang. Dus dat was best weinig voor mij. Mijn moeder vond dat ik er zo slecht uit zag. Toch zit ik bij 70 kg nog steeds in het groene stuk van de BMI. Dus gezond. Meer bewegen betekent dus ook steeds een stukje erbij. Ik liep toen veel in Hazerswoude langs de Provinciale Weg en daar heb je van die hectometerpaaltjes langs. Om de 100m een paaltje. En dan ging ik de eerste helft van de duurloop heen en de 2e helft terug naar huis. En dan elke week bijvoorbeeld 100 m erbij. Misschien is dit een idee voor jou. Probeer meer te bewegen, steeds een beetje meer. En ik hoop dat je het leuke er ook van inziet. Ik vind eigenlijk dat als de dokter en de diëtiste het niet snappen dat ze dan aan het werk moeten om uit te zoeken waar het door komt. En zwaardere spieren. Het zal best wel, maar dat stopt op een zeker moment. 

Lid sinds 06 jan 2017
|
Startgewicht: 98 Kg
|
Streefgewicht: 85 Kg

Hoi Emmalee, ik tikte op Google in "lijnen maar niet afvallen" en dan komt een heleboel tevoorschijn. Iets over homeostase. Misschien heb je dat wel. Ik zou je ook willen adviseren om steeds meer te gaan bewegen. Dus als je nu een wandeling van 10 km kan doen in het weekend. Ga dan over naar een wandeling van 15 km. Over een tijdje de avondvierdaagse. Groetjes Adonis