Login

Caps Lock On

Help..

PLG
Lid sinds 18 mrt 2017
|
Startgewicht: 67 Kg
|
Streefgewicht: 50 Kg

Hoi allemaal!​

Ik ben een dame van 19 jaar en heb wat problemen met afvallen.. Ik ben 1,57 en weeg 67 kilo. Het begon eigenlijk nadat ik 2 jaar geleden een kantoor baantje kreeg, toen woog ik 50 kilo. Nu 2 jaar later ben ik 17(!!!) kilo aangekomen en ik kan maar niet stoppen.. Ik heb gewoon een abbo bij de sportschool, maar het lukt me telkens niet. Ik sport vaak 2/3 keer in de week en dit hou ik dan maar 2 of 3 weken vol en dan stop ik er weer mee. Ik heb echt totaal 0 doorzettingsvermogen. Ik ben van een maatje S naar een maatje M gegaan, en dit weekend had ik maatje L. Het verschrikkelijkste vind ik mijn buik en mijn benen. Het moeilijkste vind ik denk ik toch het snoepen en het eten. Als er op het werk op het midden van de tafel snoep ligt, kan ik er gewoon niet vanaf blijven. Een prak eten doe ik wel gewoon s avonds, maar niet veel. Als ontbijt neem ik meestal 2 boterhammen met kaas/kipfilet en om 10 uur een koekje (chocolade), 12 uur weer 2 boterhammen of een tosti, en daarna weer vollop aan de snoep. Qwa drinken valt het wel mee denk ik(?), s ochtend gewoon thee met 2 zoetjes en van 12 tot 5 drink ik 1 blikje cola. S avonds meestal 1 blikje energy of ik drink een slokje cola uit de fles.

Mijn grootste probleem is denk ik toch ook de motivatie, ik snap er niks van. Ik WEET dat ik dik ben, ik zie dat ik dik ben en ik vind het verschrikkelijk. Maar het zet me niet aan het sporten, en ik weet niet waarom.. Ben ik de enige die dit heeft of zijn er meerdere mensen? Ik wil dus heel graag afvallen en vind die transformatie foto's echt geweldig van andere mensen maar het zet me niet zelf aan het sporten..

Ik heb toender tijd ook het boek van Fajah gekocht. Maar aangezien ik een moeilijke eter ben, stond er voor mij weinig in. Ik lust bijvoorbeeld geen sla,vis,tomaat,brinta, havermout, kwark enzovoort.

Ik wil gewoon graag afvallen maar ik heb de motivatie niet en ik weet niet precies hoe!?

XO probleem meisje

 

 

 

Lid sinds 20 mrt 2017
|
Startgewicht: 75 Kg
|
Streefgewicht: 65 Kg