Login

Caps Lock On

Helemaal zelf doen of WW online?

R
Lid sinds 06 aug 2012
|
Streefgewicht: 0 Kg

Hallo allemaal,

Ik begin vandaag met het tweede deel van mijn afvalrace. Vorig jaar ben ik 10 kg kwijt geraakt door naar de WW bijeenkomsten te gaan. Nu na de zomer wil ik wederom 10 kg kwijt raken maar wil niet meer naar de bijeenkomsten (ik weet het wel en heb alle boekjes etc.).
Waar ik wel aan twijfel is om te starten met WW online als stok achter de deur maar ik twijfel eraan o.a. door de hoge inschrijfkosten (29,95) en omdat ik vorig jaar heel veel moeite heb moeten doen om me uit te schrijven van WW (ze bleven maandelijks geld afschrijven, ik heb de machtiging bij de bank persoonlijk moeten stoppen).

Wie kan me hier bij helpen.
Overigens hoop ik hier ook een beetje een stok achter de deur te vinden? Wink

Groetjes,
Rosanne

Lid sinds 06 aug 2012
|
Streefgewicht: 0 Kg

Hoi Ellie,

Bedankt voor je reactie.

Ik houd het ook in een schriftje bij en het gaat eigenlijk wel prima zo. Ik kan genoeg info op internet vinden.
Ik probeer het nu zo eerst en mocht het toch niet werken dan ga ik misschien toch maar weer naar de bijeenkomsten maar dat zie ik nog wel.

Groetjes,
Rosanne

Lid sinds 27 jul 2012
|
Streefgewicht: 0 Kg

Ik vind het moeilijk je hier advies te geven. Ik denk dat je met dat opzeggen gewoon pech hebt gehad, bij mij heeft dat geen problemen opgeleverd zo'n anderhalf jaar geleden.
Ik ben het met je eens dat die 30 euro startgeld een berg is, aan de andere kant, als je je nu voor 3 maanden opgeeft, krijg je daar de helft korting op. Dus misschien helpt je dat over de streep?
Ik kan het me niet meer veroorloven, dus doe het met het boekje en een stukje papier, maar vond het online systeem wel prettig, en leuk. Ik wens je in ieder geval veel succes!