Login

Caps Lock On

graag een reactie

M
Lid sinds 07 feb 2011
|
Streefgewicht: 0 Kg

Hallo,

Ik heb al een onderwerp geplaatst met de titel: te weinig punten per dag???. hier is al een aantal keer naar gekeken, maar ik heb nog geen reacties mogen ontvangen. Ik weeg dus 80 kilo en ben 1.73 lang. Graag zou ik een paar kilo afvallen, maar ik kom naar mijn idee niet aan de 29 punten, maar meer aan de 20. Eet ik dan te weinig?? Of is mijn berekening van de punten niet goed?? Ik wil dit samen met een vriendin doen die dus in hetzelfde schuitje zit als ik.

Graag een reactie, want wij willen serieus een aantal kilo's kwijt.

Groeten Marinel

Lid sinds 10 jul 2011
|
Streefgewicht: 0 Kg

Hallo tinne
ik heb de calculator erbij gepakt je mag 29 dagtotalen hebben die je aan gezonde voeding moet opmaken allemaal en 49 weektotalen die je mag opmaken je bent het niet verplicht maar het moet nammelijk niet uitmaken voor het afvallen als je ze wel opmaakt.als je sport zou ik ze wel nemen als ik jou was .je kunt ze ook gebruiken voor gewoon wat extra punten bij je dagtotalen of voor een onverwachts feestje of zo.ik hoop dat ik je hiermee heb geholpen groetjes lisa Wink

Lid sinds 21 mrt 2011
|
Streefgewicht: 0 Kg

Kan iemand voor mij mijn vaste propoint berekenen?
Lengte: 1,64 m
Gewicht: 61
Leeftijd: 36
Zittend werk en practisch geen beweging.
Mijn vrij propoints zijn (denk ik) wekelelijks 35

Alvast bedankt voor jullie antwoord!

Lid sinds 12 feb 2011
|
Streefgewicht: 0 Kg

hoi,
ben hier net aangemeld maar ondertussen al een aantal weken met het WW pro points programma bezig (ter info: ongeveer -4 kg op 6 weken Smile
voor mij hebben ze mijn dagtotaal uitgerekend op de cursus (aan de hand van gewicht, lengte, leeftijd en geslacht)hetgeen waar wel de nadruk op gelegd wordt in de cursus is dat je je puntentotaal absoluut moet opeten, dus als je je punten correct opschrijft en je mag 29 punten per dag (is ook mijn dagtotaal, k ben 1.74m en woog 71kg) dan val je waarschijnlijk niet af of toch niet op lange termijn als je maar 20 punten opeet.
Meer nog, onze lesgeefster zegt zelfs dat je alle wekelijkse vrije pro points (voor mij 42) ook allemaal moet opeten. Het zou bewezen zijn dat mensen die dit doen op lange termijn meer afvallen.

Voila, hopelijk ben je hier al iets mee, veel succes in ieder geval!

groetjes