Login

Caps Lock On

A global fashion brand comes a great responsibility to think

Lid sinds 22 okt 2021

Atlanta Hawks All-Star guard Trae Young blijft ballen en leidt de Hawks naar de Eastern Conference Finals, en het ijskoude thema gaat verder op zijn kenmerkende adidas outlet met een ICEE-geïnspireerde colorway.Het bovenwerk gebruikt een gradiëntroze tot lichtblauwe colorway, vergelijkbaar met hoe een gemengde ICEE eruitziet.Suède overlay-panelen zijn te zien op gebieden met veel slijtage, hiel en over de veters met crèmekleurige veterlussen op de tong ICEE-details en branding zijn gedrukt op de tong, binnenzool en hiel met de 3 strepen op de laterale tussenzool.
</br></br>
We hebben nu officiële afbeeldingen van de click here, de gloednieuwe colourway boordevol UV-gevoelige technologie. Bij blootstelling aan zonlicht wordt de kenmerkende zijstreep van de 350 donkerder van kleur, terwijl het onuitwisbare Primeknit-bovenwerk verandert in een lichtere roze tint.
</br></br>
Een getrommeld leer vormt een groot deel van het profiel, de buitenkant van nieuwelevensstijl.com, gekleurd in een bijna gradiëntachtige behandeling. Het bruin begint donker langs de kraag en armaturen ernaast en wordt dan geleidelijk lichter naar de teen toe. En de overlays die we vinden, die de voorkeur geven aan een suède gevoel, contrasteren in een gebroken witte tint, een die beter past bij de tooling, veters en voering. Ten slotte vormt verduisterd corduroy de Swoosh, passend bij het hiellipje dat als achtergrond fungeert voor het Nike-logo met paddenstoelenaccenten.
</br></br>
Wat deze openbaring hielp stimuleren, was een paar new arrivals dat ik onlangs kocht. Ze zijn een eenvoudige combinatie van zwart suède met witte leren strepen, hiellip en zolen. Tussen alle retro- en new-age-dingen die adi de laatste tijd heeft gedaan, voelt de Campus bijna als een bijzaak, wegkwijnend bij verschillende retailers in het vagevuur van de opruimingssectie. In hun verdediging was ik de Campus ook vergeten, en hoeveel plezier het was om ze te bezitten.