Login

Caps Lock On

flexipoints

W
Lid sinds 22 apr 2010
|
Streefgewicht: 0 Kg

Zijn er nog lotgenoten die dit systeem gebruiken??? k'heb destijds de cd gekocht dus, niet van plan om te veranderen.

Lid sinds 05 jan 2011
|
Streefgewicht: 0 Kg

Ja ik gebruik ook flexipoints Wink en in het verleden heb ik daar wat aardig mee afgevallen (+10kg) maar die zijn er weeral bij en dus herbegin ik voor het deze keer weg te krijgen en te blijven!
Ik doe het niet om op het strand te pronken maar omdat ik een BMI van 28 heb en in overgewicht-obesitas nader, en op mijn ouderdom 48 worden als man is het niet makkelijk om zo op een twee drie weer een gezond lichaam te krijgen, wel ga ik ervoor hoor Lol
Mijn tweede dag zit er reeds op ik heb mezelf voorgelegd om noch cola-light noch chocolade en charcutterie te eten tijdens mijn dieet-periode en dat is hard en dan heb ik het over het ontwennen eraan want ik was degelijk verslaafd aan die dingen en de dokter zegt me dat ze aan de basis liggen van mijn gewichtstoename!
Ik ben 1,80m
weeg 91,7kg
Bmi 28
en wil graag naar 80kg als vroeger

Lid sinds 21 mei 2011
|
Streefgewicht: 0 Kg

Ik wou eigenlijk ook weer flexipoints gaan doen,heb de cd en de boodschappengids.Mijn cd doet het trouwens ook niet meer,werkt schijnbaar niet op windows 7.
Eigenlijk moet er 10-15 kg af,maar mijn motivatie ontbreekt een beetje.......

Lid sinds 09 apr 2010
|
Streefgewicht: 0 Kg

"weegschaal27" wrote:
Zijn er nog lotgenoten die dit systeem gebruiken???
k'heb destijds de cd gekocht dus, niet van plan om te veranderen.

Ja hoor, ik volg nog steeds Flexipoints en met mij zijn er nog veel meer, maar die hebben, zover ik nu kan zien, nog niet gereageerd.

Die CD had ik ook, alleen kan ik deze niet meer gebruiken omdat het geinstalleerd is op een computer die steeds vastloopt (het orgineel ben ik intussen al weer jaren kwijt).

Succes met lijnen