Login

Caps Lock On

dooorba

Lid sinds 07 sep 2021

Deurbel met camera

Toen de Kangaroo Doorbell-camera voor het eerst werd aangekondigd, leek de prijs een typfout: $ 20. Na het een week te hebben bekeken, kan ik bevestigen dat je zeker krijgt waar je voor betaalt. Het bedrijf sloeg de spijker op de kop op het gebied van gebruiksgemak en industrieel ontwerp; helaas is de beeldkwaliteit gewoon slecht.

Dat is ironisch omdat het bedrijf zegt dat het het ontwerpproces begon door "geobsedeerd te zijn door wat de essentiële beveiligings- en meldingsfuncties zijn die je nodig hebt (en wat overbodig is)."

Ik zou zeggen dat de mogelijkheid om te zien wat er aan je deur gebeurt misschien wel de meest essentiële functie is, maar het is degene die het meest wordt aangetast in deze deurbel.

Om kosten te besparen en de prijs van $ 20 te halen, maakt de camera foto's - hij streamt of legt geen video vast. Wanneer het beweging detecteert, neemt het een reeks afbeeldingen en hecht deze aan elkaar om een ​​videobestand te maken. Video is niets anders dan een reeks afbeeldingen, dus de theorie is solide, maar de uitvoering van Kangaroo ontbreekt. Het resulterende bestand is slechts twee seconden springerige video van vijf frames per seconde.

Om het nog erger te maken, kan de camera niet goed omgaan met fel zonlicht (zelfs als de zonlichtmodus is ingeschakeld), heeft hij een slechte kleurweergave en is de frame stitching zo slecht dat het lijkt op glitchy video.

Hier is een video waarin ik uit mijn auto stap (je zult waarschijnlijk een paar keer op de afspeelknop moeten drukken om een ​​idee te krijgen van wat er is vastgelegd).