Login

Caps Lock On

Dagboek van Fiennemien 3

F
Lid sinds 21 jan 2012
|
Streefgewicht: 0 Kg

Geen idee of we nog veel gaan schrijven in dit boekje, toch maar aangemaakt.

Lid sinds 21 jan 2012
|
Streefgewicht: 0 Kg

Lid sinds 21 jan 2012
|
Streefgewicht: 0 Kg

Hoi Christine,

Ik ben niet stil hoor, maar ik schrijf tegenwoordig ergens anders.

"fiennemien" wrote:
Ik ga voor mij zelf beginnen: http://fiennemienne.blogspot.com/" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;.

Mijn krabbeltjes passen daar beter, dan nog op het forum. Daarbij rook ik soms nog wel, cigarello's met dubbele filter. Veel betalen, weinig roken. Biggrin Soms om de spanning weg te roken, maar soms ook bij mooi weer op een terrasje. Ik kan het daar bij laten. Ik heb totaal geen trek in sigaretten en die durf en wil ik ook niet meer roken.

Jammer dat het Hetty niet is gelukt. Ze onderschat, volgens mij, de kracht van het forum.
Wat goed van jou dat de tien maanden in het zicht zijn! Topper!

Mijn gezondheid neemt flink wat tijd in beslag, maar alles went. Ik voel mij niet echt sneu. Het leven gaat door en ik geniet er net zoveel van als toen ik dacht dat ik gezond was. Het is een kwestie van accepteren.

Groetjes aan Hetty!

Lid sinds 22 jan 2012
|
Streefgewicht: 0 Kg

Hallo Fienemien,

zomaar weer even hier, had wat heimwee..nee hoor.
Vroeg me wel af hoe het met jou en Manus zou gaan.
Jullie schrijven niet veel meer. Het is erg stil bij jullie.
Toch roken jullie allebei niet en dat is geweldig!!
Je gezondheid laat je in de steek hé en dat vind ik
erg sneu voor je. Dat gun je niemand.
Ik weet niet hoe het nu met je is maar ik hoop wel wat
beter, lees je nog wel mee op het andere forum?
Gister was Hetty hier en vandaar dat ik ook weer even aan jullie
moest denken.
Zelf ben ik bijna 10 maanden rookvrij, het blijft moeilijk, niet
voortdurend maar zo af en toe.
Moet zeker allert blijven! Hoop je weer te horen Fientje!
lieve groetjes
Christine

Lid sinds 21 jan 2012
|
Streefgewicht: 0 Kg

Ik doe mee! Met gezond doen. Wink

Wat fijn dat de fiets binnen is. Morgen dus lekker op de fiets weg.

Ook goed nieuws wat de cardioloog betreft! Fijn, meis. Lekker dat je weer gaat beginnen met fysio. Bewegen is altijd goed.

Heel fijn weekend en groeten aan Fons.

Lid sinds 08 feb 2012
|
Streefgewicht: 0 Kg

maar fientje toch,wat een tegenvaller..ja meid,er zit niets anders op dan proberen om het te accepteren,maar dat dàt niet mee zal vallen..ben ik me van bewust.
sterkte meid.

Ik ben maandag bij de cardioloog geweest,over een half jaar weer op controle,alles was goed.de pleister mocht ik stoppen ,op mijn verzoek,maar de plavix nog even niet,in sept mischien.de betablokker is gestopt vanwege de versterking van mijn allergieën,mensenkinders wat heb ik benauwd gehad,ik heb nog steeds prednison wel 5 mgr maar toch,troep dus..
dinsdag weer even overlegegn met de huisarts,e is vandaag bloed geprikt omte kijken of de prednsion mijn nieren niet heeft aangetast of botafbraak...
fons zijn elktrische fiets is eindelijk binnen,heerlij kkunnen we samen op pad.morgen wordt het 20 gr hier.
dinsdag wil ik de fysio weer oppakken..de cardioloog was niet te spreken over de zorgverzekeraars.maar ze kon er ook niets aan veranderen,dus betaal ik zelf maar weer,volgend jaar zal het helemaal te gek zijn met zoveel bezuiningen en extra eigen risico..ach ik zal ze hebben,ik wordt gewoon gezond,en dan heb ik niet meer ndoig LolLolLolLol

Lid sinds 21 jan 2012
|
Streefgewicht: 0 Kg

Ik zit helaas weer in mijn slechte dagen. Vandaag is tot nu de allerslechtste dag. Ik kan dus helemaal niets. Maar ook alleen bij zitten of liggen voel ik mij zo ontzettend moe en slaperig. Vervelend. Mogelijk een aderlating teveel. Dat kan schijnbaar ook nog. Morgen laat ik bloed prikken en ik ben heel benieuwd wat er nu loos is. Maandag of dinsdag krijg ik de uitslag.
Dit is een behoorlijke tegenvaller. Ik had het ook niet verwacht. Maar ja, je doet er niets aan.

Vandaag best redelijk weer, dus ik kon lekker af en toe in de tuin zitten. Manlief is druk bezig met de hogedrukreiniger rondom het huis. Alles knapt weer mooi op. Balkon is al helemaal gedaan. Ik ben er blij mee, want ik zit daar altijd graag. Nu alleen nog de bestrating van de tuin. Dat gaat hij zaterdag doen.

Als ik zo weinig kan, is het wel weer heel lekker om te gaan lezen. Ik kan mij gelukkig weer normaal concentreren. Ik moet mijn leventje anders in gaan vullen. De tablet is daarom ook een uitkomst. Ik sleep de hele dag met dat ding.

Dit was dan weer een kleine update.
Alle goeds voor een ieder!

Lid sinds 21 jan 2012
|
Streefgewicht: 0 Kg

Wat betreft de boeking, tenminste de persoon waar het om gaat, daar kreeg ik nu een e-mail over, van de woningbouwvereniging. Men wilde een inspectie uitvoeren in de woning, vanwege het feit dat de huur was opgezegd vanwege een overllijden.
Die man weet schijnbaar niet meer hoe hij zijn naam schrijft.

Je kunt inderdaad geld verdienen met de weblog door advertenties toe te laten. Lol Doe ik maar niet.

Er valt bitter weinig te lezen op internet hoe mensen omgaan met de bloedziekte welke ik heb. Ik vond er één en deze man was binnen het jaar overleden. Hij was begonnen met een weblog. Zo kwam ik ook op het idee.
De ziekte gaat trouwens niet bij iedereen over in leukemie, dus ik ga wel uit van een langere levensverwachting dan deze persoon.
Een weblog is ook beter, dan hier op het forum. Bijna vanaf dat ik hier op het forum schrijf, het scheelt een paar maanden, heb ik last van mijn gezondheid. Maar het ging toch ook vooral om het stoppen met roken. Inmiddels heb ik qua roken/niet-roken mijn weg wel gevonden, maar heb ik wel behoefte om te schrijven over wat ik meemaak met mijn gezondheid.

Zolang er animo is, blijf ik hier ook. Wink

Lid sinds 22 jan 2012
|
Streefgewicht: 0 Kg

Wat is dat nou Fien!!! een beetje voor jezelf beginnen.
Je verdiend zeker niet genoeg hier. Lol
We hebben hier al zo weinig te schrijven.
Vind het wel logisch, want roken weten we hier allemaal wel wat van, maar jou ziekteproces kan je natuurlijk het beste lotgenoten vinden, en een blog zal zeker wat gelijkgestemden trekken.

Mooi dat de booking in ieder geval duidelijk is en ook waar de toestanden vandaan komen.
Je kan niet voorzichtig genoeg zijn wat dat betreft.

Groet Herman

Lid sinds 21 jan 2012
|
Streefgewicht: 0 Kg

Ik ga voor mij zelf beginnen: http://fiennemienne.blogspot.com/" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;.

Ik zal hier wel blijven lezen, natuurlijk. Ook al valt er nog weinig te lezen. Wink

Lid sinds 21 jan 2012
|
Streefgewicht: 0 Kg

We zijn weer in de lucht.