Login

Caps Lock On

Dagboek van Ank

Ank
Lid sinds 16 aug 2017
|
Startgewicht: 85 Kg
|
Streefgewicht: 70 Kg

Ik ben al een tijdje lid van deze site, maar ook al een tijdje niet meer online geweest. Het resultaat daarvan is dat ik inmiddels een kilo zwaarder ben als mijn startgewicht, iets wat in al die jaren nog nooit gebeurd is! Alleen tijdens de zwangerschap ben ik zwaarder geweest!

Het probleem zit 'm echt in mijn ongezonde leefstijl. Overdag denk ik dat ik best wel redelijk gezond eet, gewoon 3 maaltijden, vaak zelfbereid met verse produkten, gezonde tussendoortjes als fruit en groente. Maar dan komt de avond... En dan kan ik me op de een of andere manier niet inhouden, echt heel erg! Ik heb gisteravond meer kcal gegeten als tijdens de avondmaaltijd!!!

Daarnaast is het bewegen bij mij ook een heikel punt. Ik heb er echt een hekel aan, altijd al gehad. Het vak waar ik vroeger op school de meeste hekel aan had was gym... Maar ja, ik word al een dagje ouder, en begin nu te merken dat mijn spieren niks meer waard zijn, net zoals mijn conditie. Ik moet dit echt gaan oppakken, ik weet alleen nog niet zo goed hoe...

Ik hoop hier op deze site wat steun te vinden, en een flinke schop onder mijn kont, zodat ik dan toch eindelijk wat afval!

Ank
Lid sinds 16 aug 2017
|
Startgewicht: 85 Kg
|
Streefgewicht: 70 Kg

Het lijkt erop dat ik toch wel wat afgevallen ben, momenteel geeft de weegschaal 84 aan, ik voel me voorzichtig optimistisch.

Mijn man zei gisteren tegen iemand dat ik probeerde wat af te vallen. Oeh, wat heb ik daar een hekel aan! Ik wou het liefste dat niemand het wist...zelfs mijn gezin niet. Ik ben dan bang dat ze me erop aankijken dat het niet lukt, best wel stom eigenlijk. Maar ik moet zeggen, het stimuleert me nu wel om door te zetten. 

Ank
Lid sinds 16 aug 2017
|
Startgewicht: 85 Kg
|
Streefgewicht: 70 Kg

Mijn oude weegschaal was kapot, maar doet het nu weer! Die geeft 85 aan, dus helaas, niet afgevallen...

We zijn een weekend weggeweest met ons huisje op wielen. Genieten! Maar de lekkere dingen kan ik dan moeilijk weerstaan. Vooral tijdens de autoreis 'moeten' we altijd snoepen. Maar ik had ook paprika, snacktomaatjes, komkommer, druiven, radijsjes, e.d. meegenomen.  

Niet afgevallen, niet bijgekomen, hopelijk gaat het komende week beter!