Login

Caps Lock On

Converse Pro Leather Goedkoop

Lid sinds 31 okt 2020In bepaalde delen van de wereld is het woord ‘crêpe’ synoniem geworden voor sneakers, net als ‘trainer’. De eerste kennismaking met een set zolen in de schoenenwereld, genoemd naar die arm-brekende, heerlijke, delicate Franse pannenkoeken, was iets specifieker, en refereerde specifiek aan die sponsachtige siliconenzolen die een cameo hebben gemaakt in deze nieuwste versie van de Converse Pro Leather Dames. Bij deze paren is het gomachtige spul aangebracht op de typisch gevulkaniseerde zolen van Purcell, wat leidt tot een toepassing langs de lijnen van leer die op een cup-tussenzool zijn aangebracht. Het is zeker een van de meer unieke uitingen van zowel de crêpezool als de Converse Pro Leather Nederland lowtop silo.

Tokio's Porter geeft ons het laatste 'Yo, dawg'-sneakermoment en voorziet ons van drie paar schoenen die worden verkocht met tassen voor de schoenen, gemaakt van hetzelfde materiaal als het bovenwerk, dat de schoenen afbeeldt die erin moeten worden opgeborgen. De Converse Pro Leather Heren brengt een drietal streeppatronen samen, zoals je die misschien tegenkomt in het smart casual-gedeelte van je eigen garderobe. Deze paren zijn allemaal gebaseerd op blues en neutrale kleuren en lijken de mode te vertegenwoordigen die door de tijd vordert, met paren gemarkeerd met 77, 88 en 99.

De Converse Pro Leather Goedkoop is een limited-edition sneaker ontworpen door Nike's legendarische HTM-team. HTM vertegenwoordigt de samenwerking tussen Hiroshi Fujiwara, oprichter van fragment design, Nike Vice President of Creative Concepts Tinker Hatfield en NIKE, Inc. President & CEO Mark Parker. HTM, een afkorting voor de eerste initialen van de drie bijdragers, verkent nieuwe concepten in Nike-design, waarbij vaak de nieuwste technologieën worden belicht en hint naar toekomstige toepassingen.
_________________
N95 masks sale