Login

Caps Lock On

Converse Jack Purcell Goedkoop

Lid sinds 15 okt 2021
|
Startgewicht: 2 Kg
|
Streefgewicht: 3 Kg

https://www.ftwdistrict.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/480x480/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/2/0/20cvjun217.jpg

De Converse Jack Purcell Dames komt in twee kleuren - Jetstream en Black - elk met een aangepaste botanische print, met flora zoals de exotische Venus-vliegenval, op geitenleer. De Jetstream-versie staat voor overdag en doet denken aan ontwerpen die te vinden zijn in vintage botanische leerboeken, die op perkamentpapier werden gedrukt. De Black-stijl daarentegen doet denken aan de donkere, wildere jungle 's nachts.

De tijdloze Converse Jack Purcell Heren krijgt de trendy geweven behandeling met deze nieuwe premium editie. In een geheel witte colorway heeft de Jack Purcell Woven een hoogwaardig leren bovenwerk met geweven delen die zich net boven de tussenzool en langs elke tong om de schoen wikkelen. Een vleugje marineblauw is toegevoegd aan de kenmerkende 'smile'-neus en branding op de hielkentekenplaat.
De Converse Jack Purcell Goedkoop Woven is nu verkrijgbaar bij de fijnere Converse leveranciers.

Het Converse Jack Purcell Sale sneakermodel is al jaren een nietje van Converse. Oorspronkelijk werden de schoenen gemaakt voor prestaties op het veld, ter ere van de indrukwekkende badmintonvaardigheden van Jack Purcell. Nu krijgen de schoenen een nieuwe draai aan Converse Japan! De Converse Jack Purcell "Dressed Leather" ziet de iconische schoen met een zool met hak en derby-constructie, in zwart leer.