Beste afslankkuur

afbeelding van Afslanktips
Lid sinds 28 mei 2017

Naar aanleiding van mijn thuisstudie waarmee ik opgeleid wordt tot gewichtsconsulente ben ik mij gaan richten op de vele afslankkuren welke aangeboden worden. Gewichtscontrole heeft mij altijd al geïnteresseerd, dus dit is een studie die echt bij mij past. Ik denk erover om na mijn studie een website op te richten waarmee ik cliënten online consulten kan aanbieden zodat ze vanuit huis begeleid kunnen worden tijdens het afslankproces. Hoe en wat ik ga doen na mijn studie is nog niet zeker. Misschien dat ik ook wel met meerdere personen die in dezelfde branche werkzaam zijn of willen gaan werken een bedrijf ga opzetten, bijvoorbeeld medestudenten waarmee ik contact kan leggen via het opleidingsinstituut. Maar eerst mijn studie netjes afronden natuurlijk.
Tijdens mijn onderzoek naar de vele afslankkuren welke ik tegenkwam op internet en de ervaringen die ik daarover las is er tussen alle afslankkuren steeds één blijven hangen in mijn hoofd. De afslankkuur bracht veel nieuwschierigheid mij bij teweeg. Dit is niet zomaar gekomen. Milou, een vriendin van mij vertelde mij, inmiddels alweer een aantal jaar geleden, dat zij die afslankkuur aan het doen was en ze was er heel enthousiast over. Toentertijd vond ik dat eerlijk gezegd niet zo heel interessant omdat ik mij vooral richtte op welke effect sporten had op het gewicht en de verschillende fruitsmoothies die je kon maken.
Nu ik bezig met het onderzoek naar de vele afslankkuren, kwam deze afslankkuur voorbij en herinnerde ik mij het verhaal van mijn vriendin.
De afslankkuur waar ik de hele tijd al over praat is de Momentumkuur.

Ik spreek nog regelmatig met mijn vriendin en vorige week heb ik haar mogen interviewen over hoe zij het afslanken met de Momentumkuur heeft ervaren. Natuurlijk heb ik haar toestemming om de een gedeelte van de resultaten vanuit het interview in dit forumbericht te mogen openbaren. Bedankt Milou Wink

Ik heb een aantal vragen en antwoorden gefilterd uit het gehele interview.
Allereerst vroeg ik hoe Milou de Momentumkuur ontdekt had en wat haar ertoe zette om te starten met deze afslankkuur. Daarop vertelde Milou dat ze de afslankkuur bij toeval gevonden had omdat haar computer een banner liet zien, ze was toen nieuwsgierig geworden en klikte erop. Ze was enthousiast geworden over de Momentumkuur omdat ze destijds een aantal kilo wilde afvallen. Vanwege de positieve reacties die zij vond is ze gestart met afslanken met behulp van de Momentumkuur.

Wat is je meegevallen tijdens het afslanken? Milou antwoorde het volgende, “ik had al eens geprobeerd om af te vallen door simpelweg minder te gaan eten, maar dit was niet vol te houden, ook een hele dag leven op crackers was niks, dat was te saai. Toen ik had gelezen over de werking van de Momentumkuur werd ik vrijwel meteen enthousiast. En zoals de afslankkuur beloofde had ik inderdaad geen last van een irritant hongergevoel, dat is het meest positieve punt wat ik op kan noemen.

Tenslotte vroeg ik Milou of ze de Momentumkuur zou aanraden aan een ieder die wil afslanken. Dit beantwoorde zij met een grote ‘ja’. Een aanrader omdat de afslankkuur zijn werk goed deed/doet en niet moeilijk was/is om te volgen.

Ik hoop dat jullie iets hebben gehad aan mijn forumbericht. En ik ben benieuwd of jullie de Momentumkuur kennen en misschien wel volgen of hebben gevolgd?

Hartelijke groet, Marlena

No Avatar
jaquelien (niet gecontroleerd) on
Anoniem - geen lid

https://www.healthycookbook.nl/ mensen vallen met gemak af als je
lekkere en gezonde recepten eet en niets hoeft leren eten.
Ook zijn deze recepten super makkelijk uit te voeren dus je hoeft geen ervaring te hebben
In de horeca om het te begrijpen.http://www.healthycookbook voor de gezondste makkelijkste
En de lekkerste recepten.Laatste reacties

afbeelding van Janneke2017
Snap er niks van! Ben de laatste tijd vaak baantjes gaan trekken om meer te...
Zegt: Janneke2017
afbeelding van DogMa
Nou bij mij is het helemaal mis gegaan. Ik ga het natuurlijk nooit meer halen....
Zegt: DogMa
afbeelding van Ank
Ik blijf de avonden toch zo ontzettend moeilijk vinden! Het lukt me de hele dag...
Zegt: Ank
afbeelding van lily
-  
Zegt: lily

Gewichtsgrafiek

gewichtsgrafiekWil je afvallen dan moet je volhouden! Een grafiek over je eigen gewicht kan zeer stimulerend werken om je doel te bereiken. Met de grafiek als stimulans zal het afvallen makkelijker vol te houden zijn. Registreer je nu gratis, om je eigen grafiek te maken.

Samen afvallen is leuker

Afvallen is moeilijk maar samen met anderen is het vaak een stuk makkelijker. Wil je weten wie er nog meer de strijd met de kilo's zijn aangegaan? Kijk dan in ons forum of regsitreer jezelf gratis om mee te praten.