Login

Caps Lock On

Ben het en mijzelf zo zat!!

Lid sinds 03 jul 2021
|
Startgewicht: 104 Kg
|
Streefgewicht: 80 Kg

Hai! 

Ik ben Manon, bijna 39 jaar jong. Ik ben getrouwd en samen met mijn man hebben we een zoon van 12.                    Al sinds lang heb ik issues met mijn gewicht. Dat komt door depressies, medicaties en mijn relatie tot eten wanneer ik niet in mijn vel zit. En het feit dat ik nu al een tijd niet sport werkt natuurlijk ook niet mee...

Ik zit thuis wegens persoonlijke redenen en verwacht ook niet snel aan het werk te gaan. De sportschool heb ik een poosje terug (vlak voor alles ook weer open ging) moeten opzeggen ivm financiele redenen. Daar kan ik op dit moment ook niet weer heen... Wellicht dat dit later dit jaar weer zal veranderen, maar nu niet.

Door o.a. verandering van mijn medicatie is mijn gewicht in de laatste 3/4 maanden van c.a. 95 opgelopen naar nu 104 kg en ik krijg steeds meer en meer klachten. Voornamelijk qua uithoudingsvermogen, maar ook mijn rug. 

Het roer moet om, maar ik loop enorm vast Sad In het verleden heb ik geprobeerd met een dietiste af te vallen, en ook zelf door keto/khd arm te eten, maar het haalde weinig uit. in ieder geval niets blijvends. En nu zit ik, door alle dingen die er verder in mijn leven spelen, dat k zo vastloop en geen overzicht krijg in wat ik moet doen om uberhaupt af te kunnen vallen. Ik ben al begonnen om regelmatig (ik probeer elke dag, maar dat lukt soms niet) een stuk te wandelen, en in ieder geval 6000/7000 stappen te behalen. Ik ben het stappenaantal weer aan het opbouwen, eerst was dat niets).

Ik hoop dat ik hier wellicht de motivatie vind en ook de juiste weg om er wel te komen. Want ik ben zelf de weg een beetje kwijt.

Bedankt voor het lezen!                                                                                                                                                   Groetjes, Manon