Login

Caps Lock On

Babbel je slank deel 2

S
Lid sinds 24 jun 2008
|
Streefgewicht: 0 Kg

Een nieuwe topic .
s6 ermee

Lid sinds 24 jun 2008
|
Streefgewicht: 0 Kg

Hoi
Jammer maar helaas we zaten weer boven de drie honderd .
Deze topic sluit ik , zoals je ziet heb ik er weer een nieuwe titel " Babbel je slank deel 3 ".

s6 ermee , sophia

Lid sinds 09 apr 2010
|
Streefgewicht: 0 Kg

Zo te zien ben ik dus niet de enige die gisteren de mist is in gegaan. Mijn vriend was gisteren jarig. Normaal gaan we dan op die dag uit eten, maar weken geleden hadden we afgesproken dat we dat op Texel zouden doen. Ik blij, want het ging met het lijnen toch al voor geen meter en op Texel zou ik het er toch weer af fietsen/lopen.
Gisteravond kwam hij opeens op het idee om alsnog op zijn verjaardag uit eten te gaan en daar was ik niet echt blij mee. Maar uiteindelijk ben ik toch gegaan nadat ik wist dat ik ergens gegrild vlees, salade en gepofte aardappel kon bestellen. Helaas bleek die gepofte aardappel niet meer te bestaan (oude site) en had ik de keus tussen gebakken aardappelen en patat. Dus toch maar gebakken aardappelen? Maar die aardappelschijfjes zouden net zoals de patat in de frituur gebakken worden, dus werd het maar patat :x

Ik heb mij best gedaan om mij zo goed mogelijk aan mij dieet te houden met uitzondering van het gebak dan, maar gelukkig nog 3 verjaardagen te gaan voor dit jaar en dan is het gebak eten hopelijk voor dit jaar weer voorbij.

Wat het resultaat is en of ik mijn doel behaal haal zie ik morgen wel.

Ik ga in iedergeval vandaag een stuk fietsen of hardlopen, wie weet helpt het enigzins om de kcal van gisteren er weer een beetje af te krijgen.

Lid sinds 27 mei 2012
|
Streefgewicht: 0 Kg

[b]-0,8 kg[/b]

Doel niet gehaald dus (76,3 ipv 75,5), maar had gisteren gedaan met de examens, waarna ik natuurlijk ben uitgegaan, en alcohol en vermageren gaan niet zo goed samen hé Biggrin .
Ben wel nog tevreden met het resultaat, zal deze week proberen van iedere dag te sporten, om tegen zondag (dan vertrek ik op reis) toch nog wat strakker te zijn Biggrin .
Er staat wel nog een trouwreceptie en een bbq op het programma, maar zal me proberen wat in te houden, hihi!

Lid sinds 11 aug 2008
|
Streefgewicht: 0 Kg

Gisteravond naar een feestje geweest, ik had me voorgenomen om alleen spa rood te drinken.
De eerste uurtjes heb ik dat ook gedaan, en daarna ben ik echt de mist in gegaan met de wijntjes en het koud buffet :o Het maakt me ook helemaal niets uit, het was super gezellig, en vandaag beginnen we weer netjes opnieuw.

[url=http://www.animaatjes.nl/smileys/][img]http://www.animaatjes.nl/smileys/smileys-en-emoticons/fitness/animaatjes-fitness-04450.gif[/img][/url]

Gezellige zondag,
Maria Wink

Lid sinds 11 aug 2008
|
Streefgewicht: 0 Kg

Nikki, het volgende doel word dit 4 Augustus ??

Groetjes Maria Wink

Lid sinds 14 jan 2012
|
Streefgewicht: 0 Kg

[b]0,0[/b] Sad

We gaan toch niet weer een maand niet afvallen hè...tjonge....
Deze week maar weer flink knallen (vorige week ook gedaan, daar niet van)....moet toch onder die 80 voor de vakantie!!!

Doel weer niet gehaald dus Sad Doel voor 4 augustus is 78,5 kilo, dus 2,1 eraf. In 5 weken, maar wel inclusief 2 weken vakantie...

Maria, heel mooi resultaat!

Lid sinds 11 aug 2008
|
Streefgewicht: 0 Kg

Marianne,

1,5 kilo zal je wel lukken in 2 weken tijd, en een feestje moet ook eens kunnen.
Als dat al niet meer kan, dan hou maar op. Je moet eens een keer uit de band kunnen springen maar daarna ook meteen weer de draad oppakken.

Ik heb vanavond ook een feestje, een goeie vriendin van me wordt 50 jaar en vanavond is er een supriseparty voor haar georganiseerd. Ze weet dus helemaal van niets, ze is de hele dag met haar zus winkelen en daarna gaan ze zogenaamd uit eten. Dat is natuurlijk niet zo, ze rijden dan gewoon naar huis, waar 36 vrienden en familieleden op haar wachten.

En dan krijg je het, drank, koud en warm buffet, maar ik zal echt proberen me heel netjes te houden of dit lukt :roll:

Groetjes Maria

Lid sinds 31 jan 2012
|
Streefgewicht: 0 Kg

[b]+1,2 kilo[/b] :oops:

Ik moest er eigenlijk nog 1,3 af om mijn doel te behalen maar het juist de andere kant opgeslagen. Vorige weekend 2 feestjes gehad en zondag een high tea. Omdat ik al best veel afgevallen ben vond ik dat ik wel een keer van mocht genieten. Echter na het weekend meteen 1,5 kilo zwaarder (wijntjes, friet en dan de high tea). Van de week een erg slechte week, werd er ook niet vrolijker van. Het lukte me niet om me na het weekend te herpakken. Woensdag had ik er dan ook schoon genoeg van en besloot om even te stoppen met afvallen nu ik in principe mijn eerste doel van 10 kilo had bereikt.
Echter bevalt me dat ook niet omdat ik toch die overige kilootjes er toch wel af wil, wil natuurlijk straks wel enigszins slank in mijn bikini (ook al gaan we niet naar een warm oord op vakantie). Vanmorgen dus weer vol goede moed begonnen met een half uurtje skaten op de lege maag. Ik had gehoord dat je dan meteen vet gaat verbranden omdat je 's nachts al je suikers al verbrand heb. Wie weet helpt het!
Over 2 weken vier in mijn verjaardag (word 25!) en zou het dan leuk vinden om 64 te wegen, 1,5 kilo in 2 weken is hopelijk te doen!

Maria wat een goed resultaat -0,6 kilo! Ga zo door! En voor de anderen natuurlijk ook zet hem op!

Groetjes Marianne

Lid sinds 11 aug 2008
|
Streefgewicht: 0 Kg

[b]-0,6 kilo[/b]

Goedemorgen allemaal,

Vandaag is mijn weegdag en ik ben -0,6 kilo afgevallen.
Ik ben zeer tevreden hiermee, op naar de volgende week.

Gezellig en een zonnig weekend, [url=http://www.animaatjes.nl/plaatjes/][img]http://www.animaatjes.nl/plaatjes/w/weekend/animaatjes-weekend-96543.gif[/img][/url]
Maria Wink

Lid sinds 09 apr 2010
|
Streefgewicht: 0 Kg

"windhond" wrote:
ik vertrek eind augustus voor 2 weken naar de ardeche

hier gaat het redelijk goed ,aleen veel moeite met water drinken
krijg met moeite 1 liter binnen :x

morgen bbq in de hondeschool,zal het houden bij de groentjes anders komt het weer niet goed

aan iedereen een heel fijn en zonnig weekend gewenst
[img]http://i14.photobucket.com/albums/a307/erosapollo/fotoshop/weekend-1.jpg[/img]


Boffen die honden dat je het bij groentjes houd, dus voor jou geen hotdogs Lol

Pagina's