Login

Caps Lock On

Asja Tsachigova methode -/-19 kilo in 5 maanden

C
Lid sinds 14 apr 2011
|
Streefgewicht: 0 Kg

Wie bijgaande filmpjes bekijkt kan zien dat een gezonde levensstijl niet alleen bijdraagt aan het bereiken van je ideale gewicht maar ook aan je gezonder en fitter voelen.

Ik volg de methode van Asja Tsachigova nu ruim 5 maanden en het gaat mij erg makkelijk af. Ik ben 1.78m en woog 87kg. Na 2 maanden was daar 8 kilo vanaf en nu na 5 maanden weeg ik 68 en zie er, al zeg ik het zelf, erg goed uit en voel mij vreselijk goed, gezond en fit.

Een absolute aanrader!!!!

Groetjes Christina

;

Lid sinds 21 sep 2021

Lid sinds 14 apr 2011
|
Streefgewicht: 0 Kg

Hoi Sophia,

Ik ben benieuwd hoe het met jou en je dochter gaat en of jullie nog wat pondjes zijn kwijtgeraakt?

Ik sprak Asja gisteren even en ze vertelde dat ze een interview met een journalist had en daarom geen tijd had. Dus wellicht zal binnenkort een groter publiek van haar horen.

Groetjes,
Christiane

Lid sinds 24 jun 2008
|
Streefgewicht: 0 Kg

Ik heb hem ook al in mijn bezit , en inderdaad staan er heerlijke recepten in .
Ben enkele weken geleden met haar programa begonnen , had als eerste het kleine compacte boekje van haar met richt lijnen volgens haar methode gekocht . En kon het niet laten om ook haar kookboek te nemen .

Mijn dochter is ook ermee begonnen is in 2 weken tijd 3 kilo's kwijt geraakt !
Bij mij gaat het iets langzamer maar ben er dik te vreden over haar methode .

Alleen het gevoel wat je erbij krijgt is met geen pen te beschrijfen ,opgelucht ,blij verzadigd , geen getel meer en noem maar op dit is mijn ervaring in een korte tijd .
En ik hoop dat we dit met meedere mensen kunnen delen hier op het forum .

Lid sinds 19 apr 2011
|
Streefgewicht: 0 Kg

Hoi,

Ik heb het kookboek gisteren ontvangen en het ziet er echt heel erg mooi uit. Ik heb al wat lekkere recepten gezien en het zal mij zeker helpen bij het maken van gezonde maaltijden,

Groet,
Kareltje

Lid sinds 14 apr 2011
|
Streefgewicht: 0 Kg

Hoi allemaal,

Over een paar weken komt het nieuwe kookboek van Asja uit.
Het heet "Slank & fit! Het kookboek" en er staan 99 recepten in.
Misschien is dat handig om als inspiratiebron te gaan gebruiken.

Groetjes,
Christiane

Lid sinds 14 apr 2011
|
Streefgewicht: 0 Kg

Nou Kareltje dat gaat lekker dat afvallen. Ik kan me voorstellen dat je erg tevreden bent met zo'n resultaat in korte tijd. Je zult waarschijnlijk gaan zien dat het tempo op een gegeven moment wat omlaag gaat maar resultaat zal er zeker zijn.

Succes nog en hou ons op de hoogte

Lid sinds 19 apr 2011
|
Streefgewicht: 0 Kg

Hoi allemaal,

Ik ben nu ruim 2 weken vol aan de slag en kan met veel plezier melden dat ik 6 kilo ben afgevallen!!
Ik ben 2 meter lang en woog 125 kilo en nu nog 119!!

Het gaat echt super. Ik heb het receptenboek gekocht omdat ik daardoor wat meer inspiratie krijg om 's avonds te koken. Overdag is het samenstellen van een gezonde en verantwoorde lunch geen enkel probleem.
Het receptenboek is overigens wel een aanrader, ik ben ook maar een eenvoudige man dus ideeen zijn dan altijd erg meegenomen.

Jan
Lid sinds 19 apr 2011
|
Streefgewicht: 0 Kg

Hoi allemaal,

Ik ben nu drie weken bezig en het gaat nog steeds erg goed, sterker nog als je eenmaal aan de levensstijl methode gewend bent gaat het heel eenvoudig. Ik ben nu ongeveer 6 kilo afgevallen en mijn conditie is er ook flink op vooruit gegaan. Het is ook erg fijn om weer makkelijk in slaap te vallen en met een fris gevoel wakker te worden.

Tot de volgende keer!

Groetjes,
Jan

Jan
Lid sinds 19 apr 2011
|
Streefgewicht: 0 Kg

Hoi Christel,

Ik volg de levensstijl methode van Asja nu 2 weken en kan niet anders zeggen dat ik hier veel eerder mee had moeten beginnen. Ik eet gewoon echt lekker (brood, kaas, suikervrije jam, salades, vlees, vis, aardappels, (volkoren)paste, rijst) alleen niet alles in 1 maaltijd.
Ik ben nu 4 kilo afgevallen en wat met name erg fijn is dat ik geen last meer heb van een opgeblazen gevoel. Ik voel me fitter en mijn conditie is volgens mij ook beter geworden.

Ik heb vorige week ook haar eerste boek besteld en daarin wordt uitgelegd hoe het er in je lichaam allemaal aan toe gaat. Erg handig en het zet je zelf ook goed aan het denken waardoor je vanzelf niet meer in oude slechte patronen vervalt.

Succes als je gaat beginnen Christel

Groetjes,
Jan

Lid sinds 01 mrt 2010
|
Streefgewicht: 0 Kg

Hoi, berichtje aan karel en Jan, heeft deze manier van eten al positieve veranderingen teweeg gebracht bij jullie ? of nog anderen die een positief verhaal kwijtwillen ? het gezond eten door de juiste combinaties te maken spreekt mij erg aan. Lijkt me ook iets wat makkelijk is vol te houden zonder het gevoel te hebben dat je 'op dieet bent' , niet ?

Groetjes, C