Login

Caps Lock On

Arie stelt zich voor

Lid sinds 26 mei 2021
|
Startgewicht: 123 Kg
|
Streefgewicht: 100 Kg

He hallo allemaal,

Zoals bij velen heb ook it last van de overmatige kilo's. Eigenlijk al mijn hele leven dus er is ook een vorm van acceptatie bij bij dat ik eigenlijk nooit slank ga zijn. Daar heb ik overigens ook niet de behoefte aan. Maar wat wel belangrijk is ik wil wel graag "wat"afslanken. 

Waarom nou om me beter te voelen en vooral om me lekkerder te voelen en om een gezonder levenstijl aan te leren in combinatie met een lekkere borrel op zijn tijd. Vooral de combinatie vind ik erg belangrijk. Ik houd van eten, drinken en het Bourgondische leven sterker nog ik heb er ooit gewoont haha. 

Ik sport redelijk veel (toen het nog mocht). Ik train nu weer 1x in de week karate (dit gaat naar 2x zodra het mag) 1x per week bootcamp/ spinning. Dus kwa beweging zit het wel goed.

Hoe ga ik het doen, nou ik denk met een koolydraat arm diet en vanuit daar gaan opbouwen. En proberen om koolydraten weer langzaam en beheerst toe te laten en daarmee te leven.

Mijn waardes zijn nu: 
Gewicht: 123,5 Vetpercentage: 35,5 % Viscerale vetwaarde 19 Spiermassa is 39% Vocht percentage is 48%.

Mijn streefwaarde: Gewicht 100 kilo en Vetpercentage: 25% Vicerale vetwaarde 15 SPiermassa ,....geen idee ergens in de 48% zal ik blij mee zijn maar het is niet belangrijk.