Login

Caps Lock On

Amaranthe stelt zich voor

Lid sinds 21 apr 2016
|
Startgewicht: 141 Kg
|
Streefgewicht: 90 Kg
|

Hallo mede-afvalligen,

Ik heb mij zojuist aangemeld bij dit forum/deze site en hoop door hier regelmatig te lezen, posten en reageren wat meer 'bij de les te blijven' en wat meer regelmaat in m'n eetpatroon te krijgen. De kennis over eten en afvallen is er bij mij wel, daar ligt het niet aan. En dat ik daadwerkelijk kán afvallen weet ik ook want ik ben in m'n leven al heel vaak heel veel afgevallen.

Ik houd van lekker eten en ben daarnaast een emotie-eter. Van emoties heb ik er de afgelopen jaren genoeg gehad en het is nu echt wel tijd om een heleboel sores achter me te laten, vind ik. En tegelijk met de sores wil ik een heleboel kilo's kwijtraken. Het begin is er want vanmorgen stond de teller op 131,8 kg, terwijl die begin dit jaar nog op bijna 141 kg stond.

Ik ben niet zo van de dieethypes maar probeer het te houden bij 'eet de helft', d.w.z. dat ik zo rond de 1500 kcal per dag probeer te eten/drinken. Daar hoort ook iedere avond een stukje chocolade bij de koffie/thee bij. Het moet tenslotte wel leuk blijven! ;-) Ik gebruik de Eetmeter van het Voedingscentrum om mijn kcal-inname bij te houden. Dat werkt voor mij prima. Omdat ik met 1500 kcal niet altijd alle noodzakelijke voedingsstoffen binnen (b)lijk te krijgen, neem ik dagelijks een multivitaminetablet. Verder neem ik geen supplementen want ik vind dat je, mits je gewoon gezond bent, alle voedingsstoffen via je voeding binnen zou moeten krijgen.

Ik ben trouwens bijna 52 en werk fulltime.

Succes allemaal !

 

 

Lid sinds 13 dec 2015
|
Startgewicht: 115 Kg
|
Streefgewicht: 71 Kg

Pam
Lid sinds 17 apr 2016