Login

Caps Lock On

Alli vermageringspil, iemand ervaring mee?

Q
Lid sinds 03 jan 2010
|
Streefgewicht: 0 Kg

Normaal ben ik principieel tegen dieetpillen / shakes / poeders e.d. maar ben al een dik jaar aan het lijnen (punten tellen) + sporten en ik heb al heel veel ups en downs gekend. Omdat ik het mentaal een beetje aan het opgeven was heeft een vriendin van me die in de apotheek werkt me Alli aangeraden. Ik heb online er veel over gelezen, sommige zijn heel tevreden andere vertellen horror verhalen over ongelukjes wanneer ze hevige diarree hebben en niet optijd tot aan het wc geraken, zware winderigheid, maagpijn...
De bijsluiter zegt wel heel expliciet dat het niet werkt tenzij je een vetarm dieet volgt en wanneer je toch teveel vet eet allerlei bijwerkingen optreden. Ik ben vandaag begonnen, eerste pilletje genomen bij het middagmaal en eigenlijk geen echte bijwerkingen (tot hier toe)... Is er nog iemand die Alli al heeft gebruikt of nog gebruikt en raad, tips e.d. heeft?

Werkt het echt? Ik weet dat het een ondersteunend middel is en niet een wonderpil die de kilo's er zal doen afvliegen maar online las ik van mensen die 6 kilo in 2 weken verloren tot mensen die slechts 1kilo per maand verloren.

Al vast bedankt voor jullie reacties

Lid sinds 21 sep 2021

Lid sinds 01 jun 2021

Anoniem - geen lid

Anoniem - geen lid

Anoniem - geen lid

Anoniem - geen lid

Lid sinds 09 aug 2018

Lid sinds 11 aug 2011
|
Streefgewicht: 0 Kg

@superslim: waar kun je deze pillen verkrijgen, en helpen ze nu echt?

Lid sinds 18 feb 2011
|
Streefgewicht: 0 Kg

hoi,

Ik heb geen ervaring met alli maar ik ben 2 maande geleden begonnen aan een chinese pil. Is eigenlijk niet de juiste manier, maar ik ben het dieeten en sporten zat! Ik ben nu al 8 kilo kwijt en ben van maat 46 naar 42 gegaan. Ik kan de pil nog 1 maand slikken dus ik hoop nog meer kwijt te raken.

De pil heet super slim lean body en op internet is iedereen er lyrisch over. Vooral in de V.S. Het ze hebben gelijk. Je hebt de hele dag een vol gevoel. Je hebt zelfs geen trek meer. Ik heb wel een droge mond maar dat is alleen maar goed want nu drink k water ipv cola! en je moet het wel in de ochtend slikken anders heb je 's nachts moeite met slapen.

groetjes en succes!
aangepast E-mail adressen worden direct verwijderd Sophia

Lid sinds 07 jan 2010
|
Streefgewicht: 0 Kg

ik vind het gewoon eng.

Ik denk namelijk ook op lange termijn: een voedingsgewoonte die goed in elkaar zit en waarbij je gewicht verliest is gezond en je gaat je fitter voelen. Het blijft per slot van rekening een '80-jarige oorlog' Wink

Ik vind het griezelig dat een pil mijn stofwisseling zou kunnen 'beinvloeden' en het lost probleem van 'verkeerde eetgewoontes' niet op.

Het is belangrijker op het gedrag te veranderen dan 'vet te poepen' Lol