Login

Caps Lock On

Alli vermageringspil, iemand ervaring mee?

Q
Lid sinds 03 jan 2010
|
Streefgewicht: 0 Kg

Normaal ben ik principieel tegen dieetpillen / shakes / poeders e.d. maar ben al een dik jaar aan het lijnen (punten tellen) + sporten en ik heb al heel veel ups en downs gekend. Omdat ik het mentaal een beetje aan het opgeven was heeft een vriendin van me die in de apotheek werkt me Alli aangeraden. Ik heb online er veel over gelezen, sommige zijn heel tevreden andere vertellen horror verhalen over ongelukjes wanneer ze hevige diarree hebben en niet optijd tot aan het wc geraken, zware winderigheid, maagpijn...
De bijsluiter zegt wel heel expliciet dat het niet werkt tenzij je een vetarm dieet volgt en wanneer je toch teveel vet eet allerlei bijwerkingen optreden. Ik ben vandaag begonnen, eerste pilletje genomen bij het middagmaal en eigenlijk geen echte bijwerkingen (tot hier toe)... Is er nog iemand die Alli al heeft gebruikt of nog gebruikt en raad, tips e.d. heeft?

Werkt het echt? Ik weet dat het een ondersteunend middel is en niet een wonderpil die de kilo's er zal doen afvliegen maar online las ik van mensen die 6 kilo in 2 weken verloren tot mensen die slechts 1kilo per maand verloren.

Al vast bedankt voor jullie reacties

Anoniem - geen lid

Anoniem - geen lid

order cialis 20mg
cialis online philippines http://cialisn.com

Anoniem - geen lid

Anoniem - geen lid

Lid sinds 09 aug 2018

Goede plek om te kopen xenical bij webwinkel - http://medicineronline.net/

Lid sinds 11 aug 2011
|
Streefgewicht: 0 Kg

@superslim: waar kun je deze pillen verkrijgen, en helpen ze nu echt?

Lid sinds 18 feb 2011
|
Streefgewicht: 0 Kg

hoi,

Ik heb geen ervaring met alli maar ik ben 2 maande geleden begonnen aan een chinese pil. Is eigenlijk niet de juiste manier, maar ik ben het dieeten en sporten zat! Ik ben nu al 8 kilo kwijt en ben van maat 46 naar 42 gegaan. Ik kan de pil nog 1 maand slikken dus ik hoop nog meer kwijt te raken.

De pil heet super slim lean body en op internet is iedereen er lyrisch over. Vooral in de V.S. Het ze hebben gelijk. Je hebt de hele dag een vol gevoel. Je hebt zelfs geen trek meer. Ik heb wel een droge mond maar dat is alleen maar goed want nu drink k water ipv cola! en je moet het wel in de ochtend slikken anders heb je 's nachts moeite met slapen.

groetjes en succes!
aangepast E-mail adressen worden direct verwijderd Sophia

Lid sinds 07 jan 2010
|
Streefgewicht: 0 Kg

ik vind het gewoon eng.

Ik denk namelijk ook op lange termijn: een voedingsgewoonte die goed in elkaar zit en waarbij je gewicht verliest is gezond en je gaat je fitter voelen. Het blijft per slot van rekening een '80-jarige oorlog' Wink

Ik vind het griezelig dat een pil mijn stofwisseling zou kunnen 'beinvloeden' en het lost probleem van 'verkeerde eetgewoontes' niet op.

Het is belangrijker op het gedrag te veranderen dan 'vet te poepen' Lol

Lid sinds 03 jan 2010
|
Streefgewicht: 0 Kg

Misschien toch even wat dingen rechtzetten en mijn ervaring delen.

Inderdaad het is normaal te gebruiken vanaf BMI van 28, ik heb het gekregen met een BMI van 27,4. Ben namelijk paar maand geleden kunnen afvallen naar 71 kilo en dan meer bijgekomen dan ik kwijt was. Ik gebruik het nu vanaf maandag en al die horrordingen die mensen vertellen kloppen totaal niet voor mij. Ik heb nog geen enkele dag diarree gehad laat staan naar het toilet moeten lopen of een ongelukje gehad. De eerste dag had ik een beetje last van winderigheid maar niet meer dan na een pak friet met mayonaise of zo. Het is trouwens geen laxeermiddel, het verhindert de opname van 1/3de van je vet opname...MAAR als je idd niet het vetarme dieet volgt (15gram vet per maaltijd en 3g voor een tussendoortje) dan heb je last van diarree, maagpijn e.d. want dan wordt het extra vet gewoon afgevoerd langs je darmen en drijft het in de wcpot. Dit is geen wonderpil é, je moet blijven diëten en bewegen. Maar tot hiertoe kan ik het alleen maar aanraden.

Ik ben op 5 dagen nu 0,7 kilo kwijt. Sorry als iemand het zwak vind dat ik pillen neem maar na een jaar en half diëten en sporten ben ik zelfs zwaarder. Heb vanalles geprobeerd. Ik ben het beu om me slecht te voelen, me minderwaardig te voelen, nietmeer durven uitgaan omdat ik niks moois kan aandoen, of nog erger uitgaan en dan heel de avond neerzitten omdat ik het te warm heb om te dansen en mijn vestje niet durf uitdoen om mijn dikke armen en vetflapjes te verbergen. Ik ben het beu om me opgesloten te voelen in mijn lichaam. Mijn bloeddruk is ook te hoog, en ik ben pas in mijn 20, plus ik heb nierproblemen van kindsaf aan dus die bloeddruk is gevaarlijk, dan liever een ondersteuning met Alli.

Alleszins respect voor zij die de kilo's er af kunnen houden zonder medicatie, maar bij mij lukt het gewoon niet.

Lid sinds 08 jun 2009
|
Streefgewicht: 0 Kg

Alli is gewoon een laxeringsmiddel. Ikzelf heb 2 maanden Xenical gebruikt (zelfde principe, alleen is Xenical alleen op recept van de huisarts te verkrijgen)

Elk windje dat je moet laten, moet je op de wc laten. Je ontlasting wordt heel dun en heel vet. Ik ben van mening dat ze niet alleen het vet uit je eten halen, maar ook uit je lichaam.
Vorig jaar werkte de Xenical niet voor mij, jaren geleden wel.
Ik weet niet hoe lang je bent en hoeveel je nu precies weegt, maar het werkt alleen voor mensen met een BMI van boven de 28. Wil je echt resultaat, dan heb je een BMI van boven de 30 nodig.

Als ik jou was zou ik het niet doen, maar gewoon doorzetten. Heb je even een mentale dip: laat het een weekje (of 2) even voor wat het is en begin dan weer opnieuw.