Login

Caps Lock On

Air Jordan 1 Schoenen

Lid sinds 09 aug 2021

De Air Jordan 1 KO "Storm Blue", die voor het eerst werd geplaagd via mock-up begin oktober 2020, is begonnen in de hand te verschijnen voorafgaand aan een verwachte release in september. Air Jordan 1 Heren/Dames Het canvas Air Jordan, voor het laatst gezien in een vergelijkbare "Sport Blue" -stijl in 2014, draagt ​​verder bij aan de populariteit van Michael Jordan's eerste kenmerkende schoen, die de afgelopen 17 maanden is geëxplodeerd.

Tegen het einde van de week zullen een paar gelukkigen genieten van de bekendheid van het palet van het paar. Air Jordan 1 Schoenen De titulaire sinaasappel verschijnt langs het loopvlak en de kraag, terwijl de constructie elders op neutrale kleuren vertrouwt. Wit leer loopt bijvoorbeeld door de hele buitenkant, waarbij niet alleen de voorvoet en het middenpaneel zoals gewoonlijk worden aangekleed, maar ook het aanrecht en de enkelflap. Verduisterde vleugels, stamp dan bovenop, passend bij die van de Swoosh eronder, evenals de vetereenheid, nylon tong en neus.

De teenendoos, middenvoet en hielpanelen genieten van een "witte" toon, terwijl profiel-swooshes, enkelonderlagen en "vleugels"-insignes op de laterale enkelflap zorgen voor een sterk "zwart" contrast. Air Jordan 1 te Koop In tegenstelling tot de standaard Jordan 1, die zal worden gelanceerd in een "Storm Blue"-herinnering met dank aan Travis Scott en het fragmentontwerp, hebben de ruggengraat een functionele lus. Onder de voet kiezen tussenzolen voor een beproefde look, terwijl het loopvlak de titulaire toon van het paar heeft.

Om te beginnen bedekt denim de basis van het paar, glurend naar de teenendoos, middenvoet en net boven de profiel-swooshes; tongen volgen ook. Air Jordan 1 Verkoop Terwijl de gezamenlijke inspanning uit 2008 (en zelfs een recente Air Jordan 1 Mid "Denim") een lichte wassing had, kiezen de opkomende Jordans voor een donkerdere indigo. Leren overlays over het bovenwerk dragen verder bij aan de diepblauwe missie, terwijl stiksels en zijwandlogo's afwijken in een "Sesame"-achtige kleur. Dezelfde toon neemt de kraag, buitenzool en "Wings"-insignes op de hiel over. Ten slotte vormt een rijke roodtint een aanvulling op de profiel-swooshes en branding op de tong.

Net als de eerder genoemde line-up, verwent de aanstaande retro zich met een kleurenpalet dat doet denken aan het uniform waarin Michael Jordan speelde tijdens zijn reis naar Europa na zijn seizoen als rookie in de NBA. Kopen Air Jordan 1 Toch is "Starfish" vervangen door een veel levendiger "Electro Orange", dat de kraag en de buitenzool animeert. Resterende panelen in de bovenste delen een "wit" en "zwart" arrangement, waarbij de laatste tint het grootste deel van de voorvoet bedekt, alle tong- en profiel-swooshes; "Wings"-insignes op de laterale enkelflap volgen het voorbeeld en knikken naar de originele make-up van de eerste Jordans.

www.ajkortingclub.com