Login

Caps Lock On

Afvallen met blijvend resultaat? Ik kan je helpen!

Lid sinds 22 apr 2015
|
Startgewicht: 73 Kg
|
Streefgewicht: 73 Kg

Begeleiding op maat door een voedingspsycholoog. Dat is wat Voedingsadviescentrum Midden Nederland onderscheid van diëtisten, gewichtsconsulentes en voedingskundigen. Niet alleen aandacht voor wat er wordt gegeten, maar vooral ook voor waarom. Geen standaard menu’s of recepten om af te vallen, maar begeleiding toegepast op jouw situatie en hulpvraag. Dit kan kortdurend door een aantal losse consulten te boeken, of langdurig door een traject van 10 tot 12 weken te volgen. Geen wonderdieet dat uiteindelijk toch niet blijkt te werken, maar afvallen met blijvend resultaat. Daar heb je de rest van je leven plezier van!

Consulten worden in veel gevallen (deels) vergoed vanuit je aanvullende verzekering, dus wat houdt je nog tegen? Neem contact op voor een gratis kennismakingsgesprek via www.voedingsadviescentrummiddennederland.nl

Wat extra informatie voor de geinteresseerden:

Bij Voedingsadviescentrum Midden Nederland komen kennis van voeding en psyche bij elkaar. Noodzakelijk, want eten is zoveel meer dan alleen het nuttigen van voedingsstoffen. Eten maakt een groot deel uit van ons dagelijks leven en we worden er constant door omringd en mee geconfronteerd. Het heeft invloed op hoe we ons voelen, zowel in positieve als in negatieve zin. Voor sommige mensen staat eten gelijk aan gezelligheid, anderen eten juist in tijden van stress. We weten echt wel dat een salade gezonder is dan een patatje mayo, maar toch gaan we vaak massaal voor dat patatje! Waarom eigenlijk?

Voedingsadviescentrum Midden Nederland is gespecialiseerd in de voedingskundige en coachende/psychische begeleiding van zowel kinderen, jongeren als volwassenen en biedt voor de verschillende leeftijden en hulpvragen specifieke programma’s aan. Of het nu gaat om afvallen of aankomen, om overgewicht of ondergewicht of over andere voedingsproblemen, je kunt terecht bij Voedingsadviescentrum Midden Nederland te Hoevelaken.

Benieuwd naar wat Voedingsadviescentrum Midden Nederland voor jou kan betekenen? Kijk dan snel op onze site www.voedingsadviescentrummiddennederland.nl