Login

Caps Lock On

Afslanken was makkelijker dan gedacht

Lid sinds 28 mei 2017

Ik zal mij even voorstellen, mijn naam is Merel en ik ben 34 jaar. Zoals ik in de titel heb gezegd heb ik afslanken niet als een moeilijk ding ervaren. Het was zelfs makkelijker dan gedacht. Oke ik had er wel wat hulp bij en 2 vriendinnen die dezelfde afslankkuur (bio hcg kuur) deden samen met mij, maar uiteindelijk moet je het zelf vol zien te houden.

Mijn eerste tip is dan ook, zoek afslankmaatjes, zodat je het afslankproces niet alleen hoeft te doen. Het kan wel in je eentje, maar het is toch gezelliger om samen te doen.

Na het doen van de bio hcg kuur heb ik mijn streefgewicht behaald, zo blij mee! Ook mijn vriendinnen hebben het gewicht gehaald wat ze graag wilden. Nu is het de taak aan ons. Het vernieuwde voedingspatroon voortzetten. Wel soms wat veranderingen aanbrengen om het afwisselend te houden, dan blijft het ook leuker. We gaan twee keer per week bij elkaar eten, dan maken we er een gezond feestje van. Geen chips op tafel maar we maken echt leuke gezonde hapjes. Dat maken we met z’n allen. Filmpje erbij en we zijn helemaal blij.

Zijn er mee vrouwen of misschien ook wel mannen zo’n goede ervaring hebben met de bio hcg kuur? Ik ben heel benieuwd. Wij vinden deze afslankkuur echt een aanrader.

En waarom wij het een aanrader vinden? Het is een duidelijke afslankkuur, overzichtelijk opgebouwd, bij vragen wordt je gauw geholpen en het afslanken op zich kost geen moeite dankzij de ampullen die het honger gevoel wegnemen. Met de recepten maak je ook lekker maaltijden waar je ook echt van kunt genieten. Het voedingspatroon wordt op die wijze aangepast zodat je na de afslankkuur zonder moeite dit kunt voortzetten. En dat doen wij zeker. Gezond eten is heel normaal geworden en is niet moeilijk.

Ook als je niet goed kunt koken bijvoorbeeld kun je echt wel gezond eten. Mijn vriendinnen en ik ook voelden ons ook gelijk een stuk fitter toen we gezond gingen eten en bezig waren met de afslankkuur.

Het heeft ons leven op een positieve manier veranderd. Dus voor iedereen die denkt dat hij of zij niet kan afslanken en als je denkt dat je alles hebt geprobeerd van crash diëten tot shakes, dan is er nog een afslankkuur die je niet hebt gevolgd, de bio hcg kuur werkt wel.

Succes alvast als je de afslankkuur gaat volgen, laat mij weten hoe het is gegaan. Ik, maar zeker ook mijn vriendinnen zullen het leuk vinden om te lezen.