Login

Caps Lock On

Adidas Yung-1 Goedkoop

Lid sinds 10 jun 2020adidas Originals zal de Adidas Yung-1 Dames tijdens de warmere maanden uitrollen met een handvol kleuropties om uit te kiezen. Een van die releases is de ‘Hi-Res Orange’, die wordt geleverd in de kleuren Chalk White, Core Black en Collegiate Navy. Het paar is gemaakt van een mix van nubuck, mesh en suède en maakt gebruik van Chalk White aan de bovenkant terwijl accenten van Core Black en Collegiate Navy worden gebruikt. De look wordt vervolgens aangevuld met Sail op de tussenzool.

adidas Originals breidt hun Adidas Yung-1 Heren uit met een ander paar dat in de lente en zomer van 2019 wordt gelanceerd. Als je dit beter bekijkt, bevat dit paar Legend Ivy, Steel Grey, Purple en Neon. Aan de bovenkant hebben we grijs, terwijl zowel paars als neon overal zijn geaccentueerd. Hierna volgt een zachtroze op de hiel, wit op de tussenzool terwijl zowel neon als zwart over de buitenzool lopen om de look af te maken.

Na een geweldige start te hebben gemaakt, zal de Adidas Yung-1 Sale tijdens de herfst debuteren in nieuwe kleurstellingen. Een van de aankomende drops is de ‘Sesame’ -editie. Als je dichterbij kijkt, hebben ze een combinatie van sesam, grijs en wit. Gemarkeerd met grijstinten over de bovenkant terwijl marineblauw op de teen, middenvoet en tong terechtkomt. Andere details zijn White on the Three Stripes-branding en tussenzool, terwijl een zwarte buitenzool de look afmaakt.

De nieuwste interpretatie van de Adidas Yung-1 Nederland, die voor het eerst te zien was aan de voeten van de GM van de winkel, Aljoscha Kondratiew, tijdens de Berlijnse modeweek, is terug in het nieuws met een snelle omschakelingsdatum. Adidas Yung-1 Goedkoop gekleed in wit met dik harig bruin suède dat als een van de brandpunten fungeert, kiest Solebox ervoor om snelle flarden groen, babyblauw en oranje in te luiden om deze kleur een beetje op te fleuren. Voor een persoonlijk tintje wordt elk paar geleverd met twee unieke Solebox-pinnen waarmee elk paar enigszins gepersonaliseerd kan worden, afhankelijk van de voorkeur van de consument.