Login

Caps Lock On

adidas yeezy boost 380 alien

Lid sinds 25 dec 2020
|


Look zelf is een blazersnieuw.com camouflage in militaire stijl die het gevoel heeft van een oceanische, koraalachtige esthetiek die een aantal verbluffende kleurkeuzes combineert. De eigenzinnige neef van de 350 maakt zijn eerste verschijning sinds de 'Alien'-kleurencombinatie die eind 2019 uitkwam, met een nieuwe camouflage-look die een olijfgroen en grijs kleurenschema combineert met zalm / tan-kenmerken. De Boost 380 is een van de zeldzamere lifestyle-looks van Kanye West en het team van Adidas met veel minder releases in vergelijking met de 350. Maar het is er een die goed past bij elke rotatie en de nieuwe look zal ongetwijfeld populair worden onder Yeezy-fans.

De adidas Yeezy Boost 380 "Pepper" is een herfst 2020-release die de unieke kleurenschema's voor het silhouet heeft voortgezet. Het "Pepper" -ontwerp adidas schoenen heren groen toont een kleurrijke maar gedempte esthetiek, aangezien het sokachtige geweven Primeknit-bovenwerk is gekleed in verwassen tinten roze-bruin, lichtblauw en crème. Een contrasterende donkerbruine monofilamentstreep loopt over het bovenwerk. Gebruinde veters dragen bij aan het algehele aardetinten. Boost-demping is omsloten door de semi-doorschijnende zwarte tussenzool en biedt veel comfort, de hele dag door.

Adidas Yeezy Boost 380 "Calcite Glow" is de allereerste colorway van het model met een glow-in-the-dark-behandeling. Dit nieuwe ontwerp, een release van adidas yeezy boost 380 alien oktober 2020, maakt gebruik van wat Adidas "Calcite" noemt of gewoon een crèmekleurig wit Primeknit-bovenwerk met blauwe highlights. Het materiaal geeft een neon geel / groene gloed af bij blootstelling aan licht in het donker. Net als bij de rest van de schoen zorgen perforaties aan weerszijden voor een constante luchtstroom naar de voet tijdens het dragen. Een contrasterende grijze monofilamentstreep loopt over het bovenwerk.

Die adidas Yeezy Boost 380 "Mist Reflective" is de alternatieve reflecterende Online winkelen kleurstelling van de progressief ontworpen schoen uit de kenmerkende collectie van Kanye West. Net als de niet-reflecterende versie van de Yeezy 380, is een buitenaards patroon geweven in het Primeknit-bovenwerk. Een contrasterend beige gebied in het midden van de bovenkant versterkt het ruimtetijdperk-thema. Lichtbruine katoenen veters passen bij de neutrale uitstraling van het model. Uitgerust met een hoger uitgesneden middenzool dan zijn voorganger, de Yeezy 350 V2, herbergt de nog steeds Boost-demping voor de hele dag ondersteuning.

https://www.blazersnieuw.com/