Login

Caps Lock On

Adidas Yeezy 500 Sale

Lid sinds 06 nov 2019

Adidas Yeezy 500 Sale

Als je vandaag de Adidas Yeezy 500 dames bij bepaalde adidas-retailers hebt gemist, kun je bij KicksOnFire terecht. De stijl is nu beschikbaar voor cop in de KicksOnFire Shop. Het model heeft een schone neutrale tint over het bovenwerk van mesh, leer en suède, met het dikke ontwerp aangevuld met een bijpassende adipreen rubberen zool die gedetailleerd is met verschillende patronen op de buitenzool.

Als vervolg op het verduisterde paar afgelopen zomer, zal de Adidas Yeezy 500 heren de volgende iteratie van het silhouet zijn, en deze komt deze maand uit. De dikke en gelaagde stijl heeft een schone neutrale tint over het bovenwerk van gemengd materiaal gemaakt van overlays van mesh, leer en suède en wordt aangevuld met een bijpassende adipreen rubberen zool die is ontworpen met verschillende patronen die doorloopt op de buitenzool.

De Adidas Yeezy 500 goedkoop online van Kanye West wordt uitgebracht in een gloednieuwe "Salt" colorway die perfect is voor de komende koude maanden. Met de tonale look die synoniem is geworden met het silhouet, kleedt het 'zout' alles van de bovenkant tot de podulaire tussenzool en buitenzool in een lichtgrijs, waardoor het interessante gelaagde ontwerp het meeste van het woord laat. Met suède en lederen panelen bovenop een sportieve meshbasis, geeft de "Salt" een high-end look af - maar één met een onmiskenbaar sportieve flair, omdat de luchtige basis en het agressieve middenzoolontwerp beide doen denken aan het klassieke Three Stripes basketbal schoenen.

Een reeks aankomende adidas Yeezy-releases staan ​​gepland voor de komende maanden, en een van de paren die wordt uitgebracht is deze nieuwe 'Salt' versie van de Adidas Yeezy 500 Prijs. Met een beroep op dezelfde tonale esthetiek als de afgelopen Adidas Yeezy 500 Sale releases, de "Salt" maakt gebruik van een lichtgrijze tint die de mix van leer en suede van het bovenwerk bedekt, terwijl een steeds zo klein contrast wordt geboden door de grijze suède overlays en oogjes. De retro-stijl "Feet You Wear" -zool met adipreen demping keert ook terug om de look af te maken.