Login

Caps Lock On

Adidas Y-3 Goedkoop

Lid sinds 15 aug 2020
|
Startgewicht: -1 Kg
|
Streefgewicht: -1 Kg

Image

Yohji Yamamoto breidt zijn Adidas Y-3 Dames uit met een nieuwe Y-3 Harigane. Voor deze release komt het gekleed in een mix van wit en zwart. Als ze dichterbij kijken, hebben ze een bovenwerk van textiel, overlays van mesh en een leren hielmanchet. Op de hiel hebben we Y-3-branding in reliëf, terwijl Black landt op de drie gestikte zigzagstrepen op de tong. Andere hoogtepunten zijn een unieke vetersluiting, witte tussenzool en zwarte buitenzool.

De herfst komt eraan voordat we het weten en een van de komende releases met een thema van Adidas Y-3 Heren is de Tangutsu Lace. Gekleed in een strakke en eenvoudige zwart-witte kleurencombinatie. Als je beter kijkt, is dit paar gemaakt van eersteklas materialen met een bovenwerk van stretch canvas en suède op de overlays. Hierna hebben we een dikke rubberen tussenzool en adidas Y-3-branding op de hiel.

De Adidas Y-3 Goedkoop is een ander model van Y-3 dat een futuristische look en feel heeft. Hoewel de look uniek is, is deze adidas Y-3 gemaakt met verschillende materialen, terwijl het bovenwerk is gemaakt van stretch mesh en leer. Hierna hebben we een speciaal vetersysteem ontwikkeld dat helpt bij de stabiliteit, terwijl een Boost-middenzool de look compleet maakt.

De Adidas Y-3 Nederland Comfort-Zip zal een volledig rekbaar bovenwerk van mesh en een slanke ritssluiting op de tong benadrukken. Hints van suède zijn te zien aan het bovenwerk en dragen bij aan het luxe gevoel van deze sneaker. De adidas Y-3 Comfort zit bovenop een witte buitenzool die contrasteert met de rest van de sneaker.