Login

Caps Lock On

Adidas Ultra Boost Goedkoop

Lid sinds 25 jul 2020
|
Startgewicht: -1 Kg
|
Streefgewicht: -4 Kg
|

 

Klaar om te wachten op een van de meest begeerde kleurstellingen van de Adidas Ultra Boost Dames tot nu toe, vandaag krijgen we een nieuwe blik op de aankomende "Multicolor" -versie. Deze keer zien we hoe het regenboogkleurige Primeknit-bovenwerk met witte kooi en felrode hielkap er te voet uit zal zien, en we vermoeden dat nogal wat van jullie het leuk zullen vinden wat je ziet. 

In het nieuws van vandaag over de Adidas Ultra Boost Heren, kunnen we met plezier melden dat er nu een nieuwe kleur op de planken komt. De nieuwste look voor het populaire performance / lifestyle-silhouet wordt blauw, met een mix van koninklijke, donkere en lichtblauwe tinten over het Primeknit-bovenwerk en de TPU-middenvoetkooi en hielkap. 

Na onlangs te zijn uitgebracht in een zwarte en paarse kleurstelling, krijgt de Adidas Ultra Boost Goedkoop voor dames een nieuwe aantrekkelijke look om de zomer te beginnen. Deze nieuwste versie van 's werelds populairste hardloopschoen vervangt paars door "Deep Sea" -blauw en krijgt op dit moment hetzelfde kleurblok met een gradiënt van vaste en gemengde Primeknit-tinten op de teen en een ingewikkeld gemengde mix van zwart en blauw overal de hiel. 

Adidas Ultra Boost Nederland hebben waarschijnlijk hun aandacht gericht op de Triple White 2.0 en de Core Black 2.0, dus we hopen dat je de plotselinge release van vandaag van een kastanjebruin / goudpaar genaamd de 'Arizona State'-colorway niet over het hoofd ziet. The Sun Devils zijn inderdaad een dochteronderneming van adidas sinds ze in juli van Nike zijn overgestapt, dus het lijdt geen twijfel dat deze kleurstelling een eerbetoon is aan de school in het zuidwesten.
_________________
N95 masks sale

Lid sinds 10 aug 2020
|
Startgewicht: 60 Kg
|
Streefgewicht: 70 Kg