Login

Caps Lock On

Adidas Superstar Sale

Lid sinds 17 sep 2021

Image

We zagen net een zwartleren Shelltoe lowtop van adidas Originals met rode en witte bies en een neopreen binnensok release niet zo lang geleden op de Keith Haring x Run-DMC 'Christmas in Hollis' 80s. Hier hebben we een soortgelijk arrangement op de Adidas Superstar Dames, die rood op een veel prominentere manier gebruikt, wat past bij een ontwerp dat ook een beetje wildheid toevoegt door middel van luipaardprint op die toegevoegde bootie.

Hier is nog een toevoeging aan adidas' Def Jam 25th Anniversary Collection. Redman was de eerste van de Blunt Brothers die adidas uitbracht, en nu is het de beurt aan Meth. Ook
een Adidas Superstar Heren, de combinatie van materialen geeft de Wu-Tang Clansman perfect weer als een diverse entertainer, met gebruik van leer, suède en ripstop. Zoals de
Redman Adidas Superstar Goedkoop, een portret op de tong, zijn bijnaam onder de adidas-branding - in dit geval 'Ticallion Stallion', en het lipje op de hiel met zijn naam. Ook te vinden op deze is de beroemde omgekeerde W die de succesvolle rapper sinds het begin van zijn solocarrière beroemd heeft vertegenwoordigd.

We hebben jullie onlangs verteld bij de aanstaande terugkeer van de adidas Originals Half-Shell, maar als je de voorkeur geeft aan de full-shell, dan wil je misschien voor zijn tegenhanger gaan, de Adidas Superstar Sale. Hier krijgen we een kijkje op een paar dat nu bij verschillende winkels verkrijgbaar is. Samengesteld uit wit leer, wordt de look gecontrasteerd met eenvoudige rode accenten op de strepen, hiellip en branding.