Login

Caps Lock On

Adidas Superstar goedkoop online

Lid sinds 17 mrt 2020

Изображение

De grote druk van adidas voor de iconische Adidas Superstar dames dit jaar door de sneaker met tenen een geheel nieuwe kijk te geven met de "Pixel Camo" -constructie. De unieke behandeling wordt gekenmerkt door een premium leren bovenwerk dat strategisch is geperforeerd om subtiele camouflagevormen over het bovenwerk te vormen. Voor de colorway die we hier zien, krijg je een overwegend wit bovendeel met marineblauw op de tong met een aangepaste vorm en hiellip.

Het is misschien pas februari, maar het jaar van de Adidas Superstar heren door adidas Originals is volledig van kracht. De iconische shell-toed sneaker krijgt weer een frisse look aan zijn repertoire, met deze geheel blauwe alles-editie in suède. Van boven naar beneden is een vleugje metallic goud de enige andere kleur die je zult zien, omdat zelfs de tong- en hielbranding een tonale behandeling met reliëf krijgt.

De grote druk van adidas voor de iconische Adidas Superstar goedkoop online dit jaar door de sneaker met tenen een geheel nieuwe kijk te geven met de "Pixel Camo" -constructie. De unieke behandeling wordt gekenmerkt door een premium leren bovenwerk dat strategisch is geperforeerd om subtiele camouflagevormen over het bovenwerk te vormen. Voor de colorway die we hier zien, krijg je een overwegend wit bovendeel met marineblauw op de tong met een aangepaste vorm en hiellip.

Wat lijkt op een bijna zwarte lifestyle-versie van de retroschoen van het moment, de Adidas Superstar Prijs is zoveel meer. All-Star Weekend is altijd het meest geschikte moment voor een merk om nieuwe technologie te promoten en ons een blik te werpen op enkele van de meer flitsende keuzes in het arsenaal van een merk voor het begin van het jaar, en het nieuwe Adidas Superstar Sale past precies onder de felle lichten en extra aandacht die het weekend krijgt. XENO doet denken aan 3M in hoe de stof oplicht onder gereflecteerd licht, alleen de look past zich aan door een regenboog aan kleuren te presenteren.