Login

Caps Lock On

Adidas Stan Smith kopen

Lid sinds 06 jan 2020

Adidas Stan Smith kopen

Kanye heeft misschien verklaard dat hij niet nog een geheel rode Yeezy-colorway zou gaan doen, maar dat heeft adidas Originals er niet van weerhouden om trigger-happy te worden met de enorme hoeveelheid alles-rood-alles-opties die we in 2015 hebben gezien Verrassend genoeg markeert deze "Powder Red" Adidas Stan Smith Dames de eerste keer dat de tennisklassieker de trend heeft ingehaald. Het premium suède bovenwerk ziet Stan Smith-logo in reliëf op de tong, terwijl een lichtere roodtint bekend als "Powder Red" raakt op de lederen hiel en buitenzool.

Originals neemt de standaard witte en groene versie van de Adidas Stan Smith Heren en presenteert de iconische sneaker met een twist voor deze nieuwste release voor dames. In combinatie met de beproefde colorway, ontvangt de klassieke tennisschoen de toegevoegde bonus van een zigzaggenaaid drie strepen langs elke kant voor een unieke en leuke nieuwe look. Stan Smith van deze nieuwe vrouw komt nu aan bij geselecteerde adidas originals-winkels over de hele wereld.

Wil je een ton-kleurige Adidas Stan Smith goedkoop zoals de Raf Simons collabs voor de helft van de prijs? Dan wil je kennis nemen van deze laatste ronde van looks voor de Stan Smith in tonale suèdebehandelingen. Een van de nieuwste releases van de klassieke sneaker is dit geheel grijze paar, gemaakt met niets anders dan de ‘Onix’ tint van boven naar beneden. als je kunt leven zonder de Raf Simons-branding en het exorbitante prijskaartje, kun je deze Stan Smith nu ophalen bij geselecteerde adidas Originals-retailers.

Na een populaire verzameling van hoogwaardige edities van de Adidas Stan Smith Sale door Raf Simons in 2014, is de high-fashion designer en frequente adidas Originals-medewerker weer terug met een andere set voor het voorjaar van 2015. Toevoegen aan zijn monotone kleuren van de Adidas Stan Smith kopen zoals het geheel oranje paar van vorig jaar, deze nieuwe set met vier kleuren heeft het iconische tennissilhouet gebouwd in premium leer met grijze, roze, hemelsblauwe en levendige rode tinten van boven naar beneden, elk geaccentueerd met witte branding en geperforeerde "R" logo's in plaats van de Three Stripes. Bovendien is "Raf Simons" reliëf gevonden op elke hiel.