Login

Caps Lock On

Adidas NMD Kopen

Lid sinds 06 nov 2019

 

De Adidas NMD Dames werkt overuren in de maand maart, omdat we verschillende versies van de lichtgewicht hardloper uit de adidas-release voor mannen en vrouwen zullen zien. Een van de kleuren
van de Adidas NMD Prijs die deze maand uitkomt, is het paar dat je hierboven ziet, dat een zwart mesh bovenwerk heeft in plaats van de traditionele Primeknit-paren die we in eerdere releases hebben gezien. Naast het bovenwerk van zwart gaas zien we ook witte details op het hiellipje en de BOOST-middenzool. De dingen worden ingepakt met zwarte en blauwe EVA-inzetstukken op de tussenzool.

Eerder deze maand was Sneaker News te zien in een hele bende Adidas NMD Heren die klaar waren voor een release dit seizoen. Deze versies met brede release, die geen bovenwerk van Primeknit lijken te hebben, zijn niet alleen voor mannen, maar ook voor vrouwen en kinderen. Dat gezegd hebbende, breek de bank niet bij het proberen het volgende paar NMD's te copiëren, want het is duidelijk dat adidas deze alomtegenwoordige sneakeroptie wil maken in plaats van een van de beperktere tarieven.

Of je nu de eerste Adidas NMD Sale in handen hebt gekregen of hebt gemist dankzij de beperkte hoeveelheden, nu verlang je waarschijnlijk naar meer van het populairste nieuwe silhouet van adidas. Na aanvankelijk eind 2015 te zijn afgevallen, krijgen we eindelijk een tweede colorway van de NMD, dit keer met een vetgedrukte afbeelding op de bovenkant van de Primeknit. De tv-fuzz-achtige afbeelding bedekt de sneaker van hiel tot teen, met accenten in zwart en een afwezigheid van de drie strepen op de middenvoet zoals de eerste colorway.

De Adidas NMD Kopen blijft meer aandacht trekken nu de Consortium Tour heeft gesuggereerd op aanstaande samenwerkingen met geselecteerde winkels over de hele wereld. Morgen zal de derde officiële release van de sneaker bekend als de adidas NMD PK Runner geselecteerde adidas Originals-retailers raken; het beschikt over een zeer "Oreo" -achtige mix van zwart en wit op de Primeknit-schaal, maar in tegenstelling tot het eerste debuutpaar en de Consortium-versie, hebben deze geen getapete adidas-strepen op de bovenkant.