Login

Caps Lock On

Adidas NMD Goedkoop

Lid sinds 07 sep 2020
|
Startgewicht: 1 Kg
|
Streefgewicht: -1 Kg

Изображение

Heb je je kans gemist om de Adidas NMD Dames te pakken ter ere van hun gloednieuwe winkel in San Francisco? Maak je geen zorgen, want het paar zal dit weekend zich aansluiten bij een andere Primeknit-variant van Adidas 'meest recente Boost-beladen hardloopmodel. De wereldtour van adidas Originals gaat verder in stijl met de gedurfde rode en zwarte tie-dye-smaak in een eerbetoon aan de hippie-roots van Haight Street, terwijl een meer ingetogen gele, zwarte en witte reeks ook op 20 februari in de winkel valt.

De adidas Consortium-tour vervolgt zijn tweede stop van 2016 naar de wijk Haight / Ashbury in San Francisco, waar sneakerwinkel Nice Kicks een gloednieuwe locatie gaat openen. In samenwerking met adidas ontwerpt de in Austin gevestigde sneakerwinkel de 
Boost-beladen Adidas NMD Heren met een rood / zwart tie-dye bovenwerk om de hippie-roots van hun nieuwe thuis te herdenken, net zoals HUF skateshop hun Nike SB Dunk High ontwierp. Deze zullen exclusief verkrijgbaar zijn in de nieuwe NK SF-winkel op 147 Haight St. en ook in hun online winkel op zaterdag 6 februari.

Of je nu de eerste Adidas NMD Sale in handen hebt gekregen of hebt gemist dankzij de beperkte hoeveelheden, je verlangt nu waarschijnlijk naar meer van het populairste nieuwe silhouet van Adidas. Nadat we eind 2015 voor het eerst waren uitgebracht, krijgen we eindelijk een tweede colorway van de Adidas NMD Goedkoop, dit keer met een gewaagde afbeelding over het Primeknit-bovenwerk. De fuzz-achtige afbeelding van de tv bedekt de sneaker van hiel tot teen, met zwarte accenten en een afwezigheid van de drie strepen bij de middenvoet zoals bij de eerste colorway.

Debuteerde gisteravond in New York City en klaar om deze zaterdag op de markt te komen in de lanceringscolourway, krijgt de gloednieuwe adidas NMD vandaag een speciale vroege release in zijn premium adidas Consortium-versie. Uitgerust met een stijlvol zwart bovenwerk met reflecterende 3M-accenten, is de ultra premium versie van de Adidas NMD Nederland vandaag verkrijgbaar bij adidas Consortium retailers over de hele wereld.