Login

Caps Lock On

Adidas EQT Goedkoop

Lid sinds 31 aug 2020
|
Startgewicht: 1 Kg
|
Streefgewicht: 1 Kg

Image

Dankzij Pusha T heeft de Adidas EQT Dames opnieuw aan relevantie gewonnen. Nu de retro-hardloper zichzelf enigszins heeft hersteld, introduceert het merk de OG 'Racing Green'-colorway opnieuw, maar met een aantal ziekelijke upgrades voor de schoen die in sommige opzichten een eerbetoon is aan Pusha's twee samenwerkingen. De colorway hier is wat je zou verwachten, maar het verhoogde niveau van materialen zoals suède en slangenhuid is dat niet.

De geheel rode alles-look gaat naast de Adidas EQT Heren. Nou, het is eigenlijk niet helemaal rood, wat het helpt om vergelijkingen achter te laten met het beruchte "Red October" -kleurenschema dat nu in de grond is geslagen. Hier zien we de klassieke adidas-hardloper die het een beetje origineler houdt met een tonaal rood bovenwerk van mesh, suède en leer voor een premium look. Ze zijn afgewerkt met een stukje zwart leer op de hielen en een contrasterende witte tussenzool.

Het Adidas EQT Sale voegt zich nu bij de mix en is versierd in een andere steeds populairdere "Black Friday" -trend, de "Triple Black" colorway. De bijgewerkte versie van de 90s Equipment Series-hardloper heeft een gebreid bovenwerk met een kwartpaneel van varkensleer en een EVA-middenzool gewikkeld in een TPU-kooi.

Na een solide ronde van vintage Adidas EQT Nederland vernieuwd met Boost-zooleenheden, combineert adidas Originals nu het oude met het nieuwe op een andere manier. Dit keer is het het bovendeel dat een moderne upgrade krijgt, met een Primeknit-constructie voor de EQT Guidance bovenop de originele zool. Gestikt om er precies uit te zien als de originele witte, grijze, groene en zwarte colorway, behoudt de Adidas EQT Goedkoop ondanks de extreme verbouwing een vertrouwd uiterlijk.