Login

Caps Lock On

Adidas Continental Goedkoop

Lid sinds 15 aug 2020
|
Startgewicht: -1 Kg
|
Streefgewicht: -1 Kg

Image

adidas Originals heeft gisteren officieel hun nieuwste Adidas Continental Dames onthuld in twee kleurstellingen. Vandaag bekijken we nog twee paren die vanaf 27 juli ook zullen worden uitgebracht. Het ene paar is gekleed in zwart / groen en het andere in grijs / roze kleuropties. Beide modellen hebben een gebreid bovenwerk, gelaste Three Stripes-logo's aan de zijkanten bovenop de kenmerkende TORSION-zool met demping van Adidas.

Het Adidas Continental Heren maakte deze zomer zijn debuut en sindsdien heeft het niet zoveel aandacht gekregen als het merk Trefoil zijn focus heeft verlegd naar andere projecten. Nu is het hardloopmodel op een grote manier terug met vijf nieuwe kleurstellingen, allemaal met een traditionele mesh-constructie bovenop een witte middenzool van schuim. Adidas Continental Goedkoop geborduurde gestreepte details op de neus en enkel voegen een unieke flare toe aan het bovenwerk en herbergt ook adidas 'merk met drie strepen op de middenvoet.

Eerder vandaag onthulde adidas Originals officieel hun nieuwste stijlvolle lifestyle-silhouet, de Adidas Continental Sale. Nu leren we dat er ook een mesh-versie van de schoen komt, die we hier voor het eerst bekijken in de altijd populaire Triple Black colorway. In feite vervangt de schoen gewoon het sokachtige Primeknit-bovenwerk door een meer traditionele mesh-constructie, zit de schoen bovenop dezelfde schuimzool en voegt hij Three Stripe-branding toe aan elke middenvoet, samen met geborduurde streepdetails op de teen en enkel.

De Adidas Continental Nederland Tech is een verbeterde editie van de veterloze hardloper uit de jaren 90, de Puma Disc Blaze. De aankomende Puma Disc Swift Tech is volledig Blacked-out en is gebouwd met een mix van leer en suède met overal plastic elementen. Dit nieuwe silhouet zit bovenop een robuuste en doorschijnende buitenzool met flex-groeven.