Login

Caps Lock On

Feel Good programma Weight Watchers

Weight Watchers is in 2016 begonnen met het vernieuwende Feel Good-programma. Met dit Feel Good programma richten zij zich op drie verschillende onderdelen, namelijk eten, bewegen en leven. Ook heeft Weight Watchers in 2016 het vertrouwde puntensysteem aangepast en zijn ze overgestapt naar de SmartPoints.

Start nu de eerste maand gratis

Start vandaag nog de eerste maand gratis met het nieuwe WW programma dat afvallen nog makkelijker maakt voor jou! Ga er helemaal voor en vindt steun en hulp van je eigen Coach, van de andere WW members en leer nieuwe strategieën en technieken om op een gezonde manier gewicht te verliezen.

==>> Wordt nu voordelig lid van WW <<==

Weight Watchers gaat zich dus niet alleen op voeding richten, maar ook op bewegen en leven. Met leven bedoelen ze vooral dat ze gaan stoppen met het opgeheven vingertje over alles wat niet mag, maar deelnemers vooral positief wil benaderen om zo uiteindelijk tot een gezondere levensstijl te kunnen komen. Je kan jezelf gratis aanmelden voor dit programma op de website van Weight Watchers.

We willen van alles en moeten steeds meer. Dit vraagt meer van het lichaam en vraagt ook om een verandering van levensstijl. We kunnen niet niks doen en gewon door blijven gaan. In Nederland heeft meer dan de helft een te hoog BMI en bijna de helft zelfs overgewicht. Dat lees je goed, bijna de helft. Van meer dan 10 % is er zelfs sprake van Obesitas. 

3 speerpunten van het Feel Good programma

Met het nieuwe programma richt Weight Watchers zich op drie onderdelen. Het gaat niet meer alleen om voeding maar ook om beweging en het goed in je vel zitten. Op de website van Weight Watchers kan je alle informatie vinden over het nieuwe Feel Good programma en wat zij precies bedoelen met deze drie verschillende onderdelen, namelijk Eet, Beweeg en Leef.

Met dit nieuwe programma van Weight Watchters wordt ingespeeld op de laatste voedingsinzichten. Het gaat ook om een stukje bewust zijn. Als je leden niet iets verbiedt, maar ze vooral bewust laat worden van wat goede en slechte voedingsmiddelen zijn,  zal de winst uiteindelijk veel hoger zijn, aldus Weight Watchers. Dus niet alleen maar kijken naar wat we allemaal eten, maar er meer mee bezig zijn. Je lekker voelen en voldoende bewegen zijn daarnaast even zo belangrijke aspecten om afvallen tot een succes te maken. 

De ProPoints gaan in het vernieuwde programma SmartPoints heten. Het verschil met de ProPoints is vooral dat suiker en verzadigd vet het aantal punten zal verhogen maar dat er ook naar de hoeveelheid proteïnen wordt gekeken, wat de totale waarde van een product weer wat zullen verlagen. Een croissant gaat zo bijvoorbeeld van 5 ProPoints naar 8 SmartPoints en kipfilet was vroeger 3 ProPoints en nu nog maar 1 SmartPoint.

Bewegen werd eerder door Weight Watchers ingezet om punten te kunnen, nu is het samen met "leef" onderdeel van het vernieuwde Feel Good programma. Voeding gaat niet alleen om fysiek voedsel maar ook over je innerlijk. Je lekker voelen en een tevreden ik is ook heel erg belangrijk. 

Het nieuwe Feel Good programma van Weight Watchers heeft verder :

  • Een App om in contact te komen met andere leden. Dit kan natuurlijk ook op het Weight Watchers forum van deze website.
  • Cursussen en uitgebreid advies. om tot persoonlijke doelstellingen te komen op het vlak van levensstijl.

Maak kennis met het Feel Good programma van Weight Watchers of lees meer informatie op de website van Weight Watchers. Heb je zelf ervaring met dit programma, of heb je vragen over het Feel Good programma van Weight Watchers, laat dan hieronder een bericht achter. 

Waardering:
Uw beoordeling: Geen (7 stemmen)

 

Reacties

Lid sinds 23 jan 2021