Login

Caps Lock On

Extra's bij het Zelfslank Plan

Extra’s bij het Zelfslank Plan bevat een aantal extraatjes om het afslankprogramma nog eenvoudiger te doorlopen. Er worden allerlei praktische tips gegeven, zoals alternatieven voor recepten en speciale recepten.

Praktische alternatieve recepten

De Extra’s bij het Zelfslank Plan bevat alternatieve recepten voor het ontbijt en de lunch. Dat is vooral ideaal voor mensen die altijd druk zijn en weinig tijd hebben om bijvoorbeeld een lunch te bereiden. Overigens worden deze alternatieven eveneens in de Menu Planner aangeboden, maar bij de Extra’s van het Plan wordt er op deze manier nog meer gemak geboden.

Vegetarisch weekmenu

Vegetariërs die gewicht willen verliezen volgens het Zelfslank Plan kunnen profiteren van het vegetarische weekmenu dat bij de Extra’s van het Zelfslank Plan is inbegrepen. Ook voor het vegetarische weekmenu geldt dat de gerechten kunnen worden bereid met seizoensgebonden producten. Door voor de Extra's bij het Zelfslank Plan te kiezen wordt het totale aantal recepten verdubbeld. Zo kan er nog meer variatie worden gevonden en kan er op een plezierige manier met gezond en gevarieerd eten gewicht worden verloren.

Glutenvrije sausjes en marinades

De glutenvrije sausjes en marinades die te vinden zijn in de Extra's bij het Zelfslank Plan zijn voor iedereen geschikt en niet alleen voor mensen met een glutenvrij dieet. Er worden recepten voor glutenvrije sausjes, marinades en dressings geboden, die gerechten extra glans en uiteraard extra smaak geven. Zelfs kinderen zijn dol op deze recepten, zodat de sausjes, marinades en dressing over gerechten aan iedereen in huis kan worden voorgeschoteld.

Coachingsessies om eetbuien tegen te gaan

Er zijn een aantal mensen die het Zelfslank Plan hebben gevolgd en een coachingsessie hebben gevolgd om eetbuien te bestrijden. Van deze sessies zijn audio opnamen gemaakt en deze worden beschikbaar gesteld in de Extra's bij het Zelfslank Plan. De opnamen kunnen beluisterd worden in bijvoorbeeld de auto of trein op weg naar het werk of op elk ander gewenst moment. De opnamen bieden extra inspiratie en motivatie om te voorkomen dat tijdens het proces van afvallen eetbuien ontstaan.


Meer informatie nodig, bezoek dan de website van het Zelfslank Plan.

 

Waardering:
Uw beoordeling: Geen (1 stem)
 • ANAMIA4EVER
  1 kg afgevallen
  Doel bereikt:
  7%
 • Aart
  5 kg afgevallen
  Doel bereikt:
  35%

Artikelen

Fastfood

Calorieën in Fastfood

Eten en diëten: fabels en feiten

Goede en foute vetten

Vitaminen

Vitaminen en mineralen

Gewichtsgrafiek