Duurzaam afslanken

Het boek "Duurzaam Afslanken" is gericht op het verstrekken van advies over gezonde voeding. Verder worden er een aantal alternatieve therapieën, zoals acupunctuur in besproken en wordt informatie verstrekt over gezond leven.

waardering
Nog geen stemmen

Voordelen Duurzaam Afslanken

De methode Duurzaam Afslanken geeft adviezen over gezonde voeding en deze informatie sluit aan bij de standaard normen met betrekking tot gezonde voeding. Een ander voordeel is dat er wordt ingegaan op de emoties die verscholen gaan achter het eten. Bij het volgen van dit dieet kunnen de doelen behaald worden en er worden verstandige voedingstips gegeven.

Nadelen Duurzaam Afslanken

Een aspect van de dieetmethode Duurzaam Afslanken kan als een nadeel worden ervaren, want er wordt gestart met een vastenperiode van maximaal zesendertig uur. Wie in de overgang van de winter naar de lente met het dieet begint, wordt aangeraden om gedurende twee of drie dagen alleen maar aardbeien te nemen en voor de zomer naar de herfst wordt geadviseerd om alleen druiven te eten.
 

Dit advies is minder geschikt om door zieken of zwangere vrouwen opgevolgd te worden. Verder geldt als nadeel dat er mineraal water moet worden gedronken, wat duurder is dan het water uit de kraan en bovendien niet gezonder is. De adviezen die gegeven worden over de alternatieve therapieën zijn niet op wetenschappelijke bewijzen gebaseerd.

Commentaar toevoegen

Advies van de consumentenbond

De consumentenbond doet onderzoek naar van alles en ook de dieten zijn onderzocht. Daarin zijn een aantal dieten als zeer positief beoordeeld, bijvoorbeeld het Weight Watchers dieet. In groepsverband of online met een online coach en de App om alles bij te houden, Weight Watchers zorgt voor een gedoseerde gewichtsafname op een gezonde manier. Geïnteresseerd? Via de volgende link schrijf je jezelf gratis in volg je Weight Watchers 1 maand gratis! Veel succes alvast.


Commentaar toevoegen

Laatste reacties

afbeelding van Ank
Ik blijf de avonden toch zo ontzettend moeilijk vinden! Het lukt me de hele dag...
Zegt: Ank
afbeelding van lily
-  
Zegt: lily
afbeelding van Belle-libelle
Bommer! Maar met frisse moed gaan zwemmen vanochtend

Gewichtsgrafiek

gewichtsgrafiekWil je afvallen dan moet je volhouden! Een grafiek over je eigen gewicht kan zeer stimulerend werken om je doel te bereiken. Met de grafiek als stimulans zal het afvallen makkelijker vol te houden zijn. Registreer je nu gratis, om je eigen grafiek te maken.

Samen afvallen is leuker

Afvallen is moeilijk maar samen met anderen is het vaak een stuk makkelijker. Wil je weten wie er nog meer de strijd met de kilo's zijn aangegaan? Kijk dan in ons forum of regsitreer jezelf gratis om mee te praten.