Login

Caps Lock On

Duurzaam afslanken

Het boek "Duurzaam Afslanken" is gericht op het verstrekken van advies over gezonde voeding. Verder worden er een aantal alternatieve therapieën, zoals acupunctuur in besproken en wordt informatie verstrekt over gezond leven.

Voordelen Duurzaam Afslanken

De methode Duurzaam Afslanken geeft adviezen over gezonde voeding en deze informatie sluit aan bij de standaard normen met betrekking tot gezonde voeding. Een ander voordeel is dat er wordt ingegaan op de emoties die verscholen gaan achter het eten. Bij het volgen van dit dieet kunnen de doelen behaald worden en er worden verstandige voedingstips gegeven.

Nadelen Duurzaam Afslanken

Een aspect van de dieetmethode Duurzaam Afslanken kan als een nadeel worden ervaren, want er wordt gestart met een vastenperiode van maximaal zesendertig uur. Wie in de overgang van de winter naar de lente met het dieet begint, wordt aangeraden om gedurende twee of drie dagen alleen maar aardbeien te nemen en voor de zomer naar de herfst wordt geadviseerd om alleen druiven te eten.
 

Dit advies is minder geschikt om door zieken of zwangere vrouwen opgevolgd te worden. Verder geldt als nadeel dat er mineraal water moet worden gedronken, wat duurder is dan het water uit de kraan en bovendien niet gezonder is. De adviezen die gegeven worden over de alternatieve therapieën zijn niet op wetenschappelijke bewijzen gebaseerd.

Waardering:
Uw beoordeling: Geen (2 stemmen)
 • Mirria
  3 kg afgevallen
  Doel bereikt:
  290%
 • Louise1973
  5 kg afgevallen
  Doel bereikt:
  13%
 • chelleke
  11 kg afgevallen
  Doel bereikt:
  66%
  Dieet:
 • Pernille Heeren
  0 kg afgevallen
  Doel bereikt:
  0%

Artikelen

Eiwitten

Calorieën in vlees

Dieet schema

Menu en recepten bij het Zelfslank Plan

Gewichtsgrafiek