Diëtisten dieet

Voor het volgen van een Diëtisten dieet is het niet noodzakelijk om contact op te nemen met een professionele diëtiste. Het principe van het Diëtisten dieet is namelijk gebaseerd op de inname van een bepaalde hoeveelheid calorieën per dag, waarbij er sprake is van gelijkmatig gewichtsverlies.

waardering
Average: 3.5 (4 stemmen)

Verantwoord afvallen met het diëtisten dieet

Veel mensen, die het plan hebben om af te vallen, willen het gewichtsverlies zo snel mogelijk gerealiseerd zien. Er zijn dan ook tal van diëten beschikbaar, zoals het crashdieet, waarmee het mogelijk is om snel te kunnen afvallen en veel kilo’s te verliezen in korte tijd. Het diëtisten dieet is er echter op gericht om op een verantwoorde wijze gelijkmatig af te vallen, want dat biedt ook op langere termijn het beste resultaat. Het is namelijk ook zaak om op het gewicht te blijven als het streefgewicht eenmaal is bereikt. Het Diëtisten Dieet is een gevarieerd dieet, waarbij het de bedoeling is om dagelijks rond de 1200 calorieën binnen te krijgen. Dat is veel minder dan de normale dagelijkse hoeveelheid, die je binnenkrijgt met als gevolg dat je zult afvallen.

Maaltijden met Diëtisten dieet

Als je het Diëtisten Dieet gaat volgen, dan kun je elke dag een ontbijt, lunch en diner nemen en is er ook nog ruimte voor tussendoortjes. Je moet alleen letten op wat je eet en wel voor gezond voedsel kiezen. Voor het ontbijt en de lunch wordt aanbevolen om voor de donkere broodsoorten te kiezen met mager beleg zoals magere smeerkaas of suikervrije jam. Als tussendoortje kan er fruit genomen worden, maar is het ook mogelijk om volkoren crackers te nemen met mager beleg. Voor de avondmaaltijd wordt aangeraden om drie kleine aardappels of twee opscheplepels rijst of pasta te nemen. Een opscheplepel ovenfrites is ook toegestaan.

Naast een van deze bestanddelen kun je een flinke hoeveelheid groente nemen en honderd gram mager vlees of vis bereiden zonder vet. Als toetje is het mogelijk om een bakje magere yoghurt of suikervrije yoghurt te nemen. In de avond kan vervolgens het tweede tussendoortje genomen worden. Het is toegestaan om tijdens het Diëtisten Dieet water te drinken net als light frisdranken, koffie, thee en bouillon.

Commentaar toevoegen

Advies van de consumentenbond

De consumentenbond doet onderzoek naar van alles en ook de dieten zijn onderzocht. Daarin zijn een aantal dieten als zeer positief beoordeeld, bijvoorbeeld het Weight Watchers dieet. In groepsverband of online met een online coach en de App om alles bij te houden, Weight Watchers zorgt voor een gedoseerde gewichtsafname op een gezonde manier. Geïnteresseerd? Via de volgende link schrijf je jezelf gratis in volg je Weight Watchers 1 maand gratis! Veel succes alvast.


Commentaar toevoegen

Laatste reacties

afbeelding van Janneke2017
Snap er niks van! Ben de laatste tijd vaak baantjes gaan trekken om meer te...
Zegt: Janneke2017
afbeelding van DogMa
Nou bij mij is het helemaal mis gegaan. Ik ga het natuurlijk nooit meer halen....
Zegt: DogMa
afbeelding van Ank
Ik blijf de avonden toch zo ontzettend moeilijk vinden! Het lukt me de hele dag...
Zegt: Ank
afbeelding van lily
-  
Zegt: lily

Gewichtsgrafiek

gewichtsgrafiekWil je afvallen dan moet je volhouden! Een grafiek over je eigen gewicht kan zeer stimulerend werken om je doel te bereiken. Met de grafiek als stimulans zal het afvallen makkelijker vol te houden zijn. Registreer je nu gratis, om je eigen grafiek te maken.

Samen afvallen is leuker

Afvallen is moeilijk maar samen met anderen is het vaak een stuk makkelijker. Wil je weten wie er nog meer de strijd met de kilo's zijn aangegaan? Kijk dan in ons forum of regsitreer jezelf gratis om mee te praten.