Login

Caps Lock On

Dieet Pro eiwitdieet

Het Dieet Pro is een eiwitdieet met een formule, waarbij je voor het afvallen dagelijks twee shakes neemt en daarnaast gezond eet. De shakes van Dieet Pro worden onder meer aangeboden in drogisterijen en gezondheidswinkels, maar kunnen ook eenvoudig online worden besteld. De formule van dit dieet is gebaseerd op de lage hoeveelheid kcal per shake van 79 kcal. De shakes bevatten een mix van speciaal type eiwit en L-Carnitine. Het eiwit heet micellar caseïne en bevat zo goed als geen vet, suiker en koolhydraten. De shakes voor het Dieet Pro eiwitdieet kennen uiteenlopende smaken, zoals banaan, aardbei, chocolade en vanille. Er kan dus mee gevarieerd worden.

Afvallen met Dieet Pro eiwitdieet

Het Dieet Pro eiwitdieet gaat ervan uit dat eiwitrijk eten in combinatie met vezels een uitstekende methode is om gewicht te verliezen. Het gaat er bij dit dieet om dat er meer eiwitten worden gegeten en minder koolhydraten. Door de inname van meer eiwitten dan koolhydraten spreekt het lichaam de vetreserves aan en die worden veer omgezet in energie.

De bloedsuikerspiegel blijft bovendien op een meer constant niveau, zodat er bij het afvallen met dit dieet geen hongergevoel zal optreden. Het lichaam zal bovendien minder vet opslaan doordat er minder insuline wordt geproduceerd. De inname van eiwit voorkomt verder dat spierweefsel wordt afgebroken.

L-Carnitine en micellar caseïne eiwit

Er zijn diverse soorten eiwit die snel of langzaam verteerd worden door het lichaam. Bij het volgen van een dieet is het belangrijk dat er sprake is van een langzame vertering van eiwit en dat is precies wat het micellar caseïne eiwit van het Dieet Pro eiwitdieet kenmerkt. Het bestanddeel L-Carnitine heeft een positieve invloed op het transport van vetcellen en het omzetten daarvan in energie.

Dagmenu

Dagelijks worden er bij het Dieet Pro eiwitdieet twee shakes genomen, waarnaast gezonde voeding gegeten kan worden. In de ochtend kan de eerste shake bijvoorbeeld als ontbijt worden genomen, waarna om 10.00 uur en een tussendoortje genomen kan worden en om 12.00 uur weer een shake. Om 16.00 uur kan er weer een gezond en mager tussendoortje worden genomen, waarna het avondeten licht en gezond moet zijn en dus weinig calorieën dient te bevatten. Veel water drinken is belangrijk.

Waardering:
Uw beoordeling: Geen (3 stemmen)
 • ANAMIA4EVER
  1 kg afgevallen
  Doel bereikt:
  7%
 • Aart
  5 kg afgevallen
  Doel bereikt:
  35%

Artikelen

Calorietabel, hoeveel calorieën zitten er in onze dagelijkse boodschappen?

Contact

Dieetproducten

Dieet producten

Eetstoornis

Gewichtsgrafiek